Akupunktura ma asi zabila

Príspevok v téme: Akupunktura ma asi zabila
janinka12345

Ahoj. Bojim sa, ze ma akupunktura zabila. Zacnem pekne poporiadku. Na zlavovom portali som si pekne objednala jednu proceduru. Uz som ju absolvovala. Nie je mi ani horsie ale ani lepsie. Ale dostala som velky strach. Ved co ak tie ihli pouzivaju zase a zase. Co ak dostanem zltacku alebo hiv. Viem ze sa mam ist otestovat na infekcne. Ale to asi mam cakat kym prejde inkubacna diba. A ako mam podat trestne oznamenie. Doklad o zaplateni som asi stratila. Co by ste robili keby ste boli mnou?

swistica

Pan mjanik, teraz ste ma pobavili. Konecne ste odhalili, ze akupunktura nie je riesenim na kazdy problem. Naozaj asi prvykrat vas vidim napisat nieco ine ako ,,tu pomoze akupunktura,,. Tesim sa, ze uznavate sluzby zapadnej mediciny, minimalne v odbore psychiatria :-)

dedok

Akupunktúra, to nie sú len vpichy ihlami ja robím elektricku akupunktúru je to bez bolesti a strach je bokom netreba sa všetkého báť

janinka12345

Dostala som odporucanie urobit si pre istotu testy. Tak vidite. Bolo mi toto treba. Niekedy si myslim ci nejde o osud.

Pag

Ja si myslim, ze akupunktura by sa mala robit vidlami. Stacilo by ju spravit len raz, ale v pripade tvojich problemov sa odporuca liecba tzv. Dekapitaciou - tiez je to ucinna metoda na liec.depresii a fobii nesarlatanskym pristupom.

Bubliii

No keby ta zabila tak tu asi nepises.. kolko mas inak rokov? Lebo nalakat sa cez zlavovy portal k hocakemu sarlatanovi nesvedci o velkej inteligencii, prepac, ale je to tak.. akupunktura aspon v zahranici sa normalne studuje a mal sa ti preukazat nejakym jednoznacnym diplomom, certifikatom. Chapem, ze asi si chcela len rychlo pomoct, ale vzdy je dobre si preverit kam idem, co sa bude diat a kolko to bude stat.

ahjaj

akupunktúru nemusia robiť lekári.
Bola som na akupunktúre od lekára, trochu sa mi uľavilo od bolesti, teda asi tak, že tam som išla krívajúc a s veľkými bolesťami, naspäť s omnoho menšími, ale na druhý deň boli bolesti rovnaké. Mala som problém so sedacím nervom.
Bola som u maséra. On mi povedal, že v takomto prípade masáž neodporúča, ale akupunktúru. Dal mi, ale on mi tie ihly nielen vpichoval, ale akoby mi tam aj vŕtal. A potom zrazu, akoby som mala kríže totálne ľahké, vládala som v ten deň asi 6 hodín bez problémov chodiť aj sedieť. Proste ako prvá pomoc pri ochorení pohybového ústrojenstva vtedy, keď sa musí niekam ísť a človek si nemôže dovoliť doma ležať.

janinka12345

Hej? To by si mi urobil velku radost. Ale ked to bol zlavovy portal. A to nebol ani doktor. Ja som nevidela, ci zobral nnove ihly. A potom ich nechal na stole. Neviem ci ich potom vyhadzoval. Moja chyba vsetko. Nemala som sa dat na akupunkturu nahovorit.