Bisexuál?

Príspevok v téme: Bisexuál?
IQ 95

Snad od své puberty řeším problém své orientace, jako dítě jsem nic neřešil, dítě maximálně cítí, ale analyzovat stejně nedokáže. Ačkoliv toto je věcí spíše citu a náklonnosti. Snažil jsem se dlouho nějak zařadit, ale nejde to, prostě mi připadá, že cítím k oběma pohlavím totéž, jen jsou období, kdy více nabírá na síle jedno, či druhé. Spíše je to ale vyrovnané a připadá mi, že mě přitahují stejně silně muži, jak ženy, ačkoliv každé pohlaví má v sobě tu odlišnost a možná právě proto. Jaký je rozdíl podle vás mezi čistým heterosexuálem, homosexuálem a bisexuálem? A co jsem potom já? Může mít i heterosexuál homosexuální cítění a naopak a existuje pravá bisexualita? A otázka na ženy, nevadilo by vám žít s někým, kdo je bisexuál?

byvalasestra

tak záleží aj na tom čo by si bol schopný urobiť, dokázal by si mať vzťah intímny s mužom? bolo by to pre teba rovnako príjemné ako intimita so ženou? musíš si položiť viac otázok a nie len mať pocit, mám kamošku, ktorá povie na ženu hmmm pekná tá by šla, ale viac do toho nejde a ani by nešla takže za mňa je hetero...

swistica

Ak sa citis ako bisexual, mozes na sebe pracovat, ovladat sa a nasmerovat sa do heterosexualnej roviny. Bisexualitu skor vnimam ako modny vystrelok.

vanilia

Žena by mala mať na výber. Aj Fredy M. to svojeje snúbenici povedal, ona odmietla s ním uzavrieť manželstvo, ale bola po jeho boku ako blízka osoba celý život.U nás homosexuáli nežijú v pároch, stretávajú sa po baroch, cez zoznamky, striedajú partneov, či si chránia zdravie nevieme, lebo tam nehrozí otehotnenie. Keď sa muž bisexuál stretáva s mužmi, ktorý sa sexuálne správajú takto, je to pre jeho ženu nebezpečné, lebo manželia zvyčajne ochranu (kondomy) nepoužívajú. Fredyho možná žena by už asi tiež bola tam, kde aj on. Keˇsa muž rozhodne mať rodinu, nemal by ju ohrozovať sex. stretávaním s pochýbnými ľuďmi a je jedno akého pohlAVIA.

sne-zienka

Mne by to vôbec nevadilo. A dokonca aj s jednou bisexuálkou žijem - respektíve bývam. Neni náhodou v každom trocha bisexuality? Šak nech si ľúbi kto chce koho chce. V dnešnej dobe to už je aj tak brané ako normálne, vôbec by som sa tým netrápila a nechala to plynúť, veď uvidíš s kým skončíš, aspoň máš väčší výber :D

Medea7

Presne tak niekedy aby sa ľahšie dýchalo, netreba všetko vedieť. Lebo človek dostane informáciu a teraz co ako to riešiť. Ale keď máš takú vec nebolo by pre teba lepšie žiť bez záväzkov?

petroneta

nie ve lži. To by tak bolo, keby som sa spýtala partnera: Drahý a Ty si aj na chlapov? A on by odpovedal, nie. Ale keď sa Ťa nespýta, tak prečo vešať na nos? Aby to zraňovalo? Aký zmysel by malo vedieť o tom, keď máš byť podľa Tvojích slov verný?
Kebyže som pedofil, poviem partnerovi: drahý, ja som im inak pedofil, rajcuje ma toto a hento, ale neboj s vlastnými deťmi to tak nebude?
Alebo budem radšej držať moje sklony na uzde?
Písal si, že máš za sebou nejaké vzťahy. aký Ťa viac telesne uspokojoval? Vzťah s mužom, alebo so ženou? Aký Ťa viac uspokojoval psychicky? Lebo to za Teba nerozhodne fórum, ale Ty. Keď si bisexuál, vieš si vybrať z dvoch stoličiek, ale na obidvoch sedieť nemôžeš.

IQ 95

Gadzik: takto to nefunguje, jde vidět, že nevíš oč jde!
petroneta: takže raději chceš žít ve lži? Někdy je to tak lepší, ale upřímnost třeba více bolí, ale o to je potom vztah silnější.
Jinak já sám nevím, proč a jak to u člověka vzniká, je to složité, ale pro mě, ne pro vás! Vám to píšu jen proto, abych poznal názor, třeba i zcela odlišný, nebo nějaké vysvětlení. Díky

petroneta

mne by dovtedy nevadilo, že môj partner je bisexuál, kým by som o tom nevedela. Keby mi také niečo povedal, považovala by som ho za cvoka. Nie preto, že je bisexuál, ale zato, že mi to povie.

Gadzik

S kym??? So zenou, alebo s muzom???
Zenu budes trtkat do riti, aby si ukojil svoje homo sklony??? Budes si pri sukacke s nou predstavovat chlapa??? Slintat po chlapskych zadkoch??? A co zdravie???