Snad od své puberty řeším problém své orientace, jako dítě jsem nic neřešil, dítě maximálně cítí, ale analyzovat stejně nedokáže. Ačkoliv toto je věcí spíše citu a náklonnosti. Snažil jsem se dlouho nějak zařadit, ale nejde to, prostě mi připadá, že cítím k oběma pohlavím totéž, jen jsou období, kdy více nabírá na síle jedno, či druhé. Spíše je to ale vyrovnané a připadá mi, že mě přitahují stejně silně muži, jak ženy, ačkoliv každé pohlaví má v sobě tu odlišnost a možná právě proto. Jaký je rozdíl podle vás mezi čistým heterosexuálem, homosexuálem a bisexuálem? A co jsem potom já? Může mít i heterosexuál homosexuální cítění a naopak a existuje pravá bisexualita? A otázka na ženy, nevadilo by vám žít s někým, kdo je bisexuál?
Bisexuál?
ahjaj: jak teoretickou úroveň náklonnosti? Nic takového neexistuje, jako teoretická úroveň, to možná tak u někoho z ledu, kdo necítí! Jasně že něco za sebou mám. Jde mi ale o dlouhodobý vztah.
Kolienko5: a v čem? Já nemyslím to, že by muž žil tak, nebo tak, jen by měl za sebou nějakou minulost a to cítění asi nikdy zcela nevymizí, ale to neznamená, že nebude věrný! Takto jsem to myslel.
riešiš teoretickú úroveň náklonnosti, alebo si už máš za sebou aj homosexuálny aj heterosexuálny vzťah?
Co ti sibe?? Jasne, ze by mi to vadilo. Fuuuj.