Psychológ cena

swistica

Ak budes mat odporucanie obvodneho, hradi to zdravotna poistovna. Ak to chces riesit bez odporucacieho listka a zaznamu v zdravotnickej dokumentacii riadis sa cennikom, ktory ma zverejneny. Moze to byt 10, 30, 50 e za sedenie. Zavisi od konkretneho psychologa.

Pag

Mat psychologa je super, lebo vela veci treba vediet zvladat z psych.hladiska. Po tomto rocnom lieceni, resp. skor skoleni musim povedat, ze ja sa isto jej radami nebudem riadit. Kto pocuva cudzi rozum, do vlastneho moze ... Ale mala pravdu v tom, nemozno podavat vykony ako fabrika a tvarit sa ze mi pomaha cisty vzduch, hoci rozbijat gitari z nefalsovanej nenavisti k nim, nie je od veci - nebolo by od veci dat si jedno polde.i???

Anica

Ďakujem za odpoveď. Študentka ale nie som a cez obvodného lekára by som to tiež nerada riešila. Chcela by som len zhruba vedieť, koľko sa platí, aby som vedela, s čím mám rátať.

ahjaj

kedysi to bolo tak, že pokiaľ si mala výmenný lístok od obvodného lekára, mohlo sa chodiť každé dva týždne a preplácala to zdravotná poisťovňa. Ak si študentka, máš nárok tiež zdarma.