Zeny alebo aj muzi co by ste si pomysleli o takom cloveku?

Príspevok v téme: Zeny alebo aj muzi co by ste si pomysleli o takom cloveku?
Gemer

Kamoska ma noveho frajera, su spolu styri mesiace. Ona zbalila jeho na zoznamke. Lenze on akoby nemal o nu zaujem. A ona si to nechce priznat stale ho kontaktuje prva, ked mu napise on aj ked je online tak jej neodpise casto niekedy az na druhy ci treti den aj to stroho. Ona chodi za nim kedze nieje z toho mesta odkial on. On za nou ani raz neprisiel aj ked slubil. Stale same vyhovaracky preco nemoze, ze tamto a hento. Nedodrzi co slubi. Ma len prazdne reci a skutek utek. Uprednostnuje pracu a svoju rodinu pred nou. Kupila mu uz par darcekov a on jej nic. Aj ked boli na dvojnovom pobyte tak cvakala zato ona, vraj on zabudol penazenku ale kartu mal talze opat dristy. Slubi ze zavola ale nezavola a ked vola ona jemu tak nedviha alebo dvibne a vyhovara sa opat ze teraz volat nemoze lebo stale nieco ma. Ozve sa len vtedy ked ju chce na sex. Ked potrebuje vyprazdnit vtaka. Darmo jej tlacim do hlavy ze z jeho strany to laska nieje. Ze je tam len jednostranny zaujem a to jej. Ona vsak toto odmieta. Tvrdi ze keby ju nelubil tak by jej na fb a cez SMSky nevyznaval lasku ako ju lubi a ze mu chyba. Lenze jeho ciny respektivy nečiny o tom nehovoria. Tak kto ma pravdu ja ci ona? Myslim ze z nej hovori zaslepenost. Tak je donhk buchnuta ze nevidi aky je to rozmaznany klamar svojich rodicov. A mozno on davno praši inu.. Mne ho stacilo raz vidiet a urobila som si svoj nazor. Manekyn dnesneho typu, rozmaznany synacik kde mu bolo vela dopriate, pekne sa oblieka, geouje vlasy, od ocka ma auto a zije si svojim maznavym zivotom.
Aky je vas pohlad na vec? Ak by sa vam toto dialo co by ste ci mysleli?
Dik

ahjaj

gemer, svoj názor si tej svojej kamarátke povedal. Nenanucuj jej ho, daj tomu voľný priebeh. Neočakávaj od nej logické konanie, zjavne ho nie je schopná. A ide tu o emócie, takže potom veľmi jemne, žiadne také, veď som Ti hovoril. Keď sa jej milenecký vzťah skončí, ešte to neznamená, že bude chcieť chodiť aj s Tebou. Možno jej budeš bútľavou vŕbou a možno ani tou.

bezhlavo

Presne!
CINY a nie prazdne sluby su dokazom lasky k cloveku. Moze jej slubovat kadeco ale ked nekona len rozprava tak skutocne nelubi! A namotava ju recami o lqske ked ju chce mat v posteli. Vtedy muzi vedia ale hmaty-chvaty pouzit aby babe roztiahli nohy a zasunuli si..

Kalgan1

Cloveka robia jeho ciny, nie reci. Moze si hovorit, smskovat, facebookovat, co chce, ked sa tak nesprava, je to len pokrytecky falosny magor, ktoreho si ziadna zena nezasluzi. Takych ludi treba poslat kadelahsie. Kamaratka vsak asi chce silou mocou vztah, nevie si dat dole ruzove okuliare a pozriet sa na realne veci triezvym pohladom. Co s takym clovekom? Zrejme jej musi ten chudak poriadne ublizit, aby si uvedomila, co to je za neschopaka, co ju len vyuziva. Bohuzial, a viem to aj z vlastnej skusenosti, niekdy proste cloveku trva dlhsie, nez si uvedomi krutu pravdu... Drzim tvojej kamaratke kazdopadne palce, aby si co najrychlejsie uvedomila, ze toto nie je spravny chlap. Nielen pre nu, ale pre nikoho. To su ludia, co nemaju ziaden charakter.

bezhlavo

Autorka Gemer
Kamoska je slepo a bezhlavo zalubena a zalubeny clovek nechce vidiet pravdu lebo je zaslepeny laskou. Mozno si aj uvedomuje ze tolko lasky kolko mu dava ona sa jej spätne nedostava ale v kutiku duse dufa ze sa to zmeni a preto ho zahrna este vacsiou davkou lasky a starostlivosti. Ten mu to vsak sebecky vyuziva tak ako starostlivost svojej mamicky a otecka. Nevazi si partnerku ktora ho miluje a mozno je to tym ze si je az na 100% isty ze ho miluje aj ked on ju ma u prdele a nevazi si toho. Ak by mu vsak dala stop a nechala ho a nasla si ineho vtedy by si snad uvedomil co stratil. Oddanu a milujucu partnerku.
Ludia castokrat to co maju pri sebe si nevazia ci vazia menej ako to po com tuzia a nemaju. A ked stratia to co si nevazili zistia co mali.
Kamoske by som odporucala nech urobi to co ja ked sa takto.pred dvoma rokmi ku mne spraval byvaly. Z mojej strany snaha a z jeho lahostajnost. Casom som vytriezvela a odpojila sa od neho, nekontaktovala ho a nasla si ineho ktory si ma vazil a miloval. Dnes sme manzelia a mame sest mesacnu dceru. Dotycny ked zistil ze uz mam ineho a on ostal sam sa mi zacal vyhrazat vselicim ked sa k nemu nevratim. Zrazu a ked ma mal tak na mna kaslal. Takze tak, niektori muzi si vedia zacat vazit svoju priatelku az ked ju stratia.
Ked je muz rozmaznany a huckany svojou matkou ci otcom tak je tazke aby si nasiel zenu a zacal zit vlastny zivot.

a_dr1a

Ja zažívam teraz niečo podobné. Moja najlepšia kamoška si nasla muža, o ktorom som jej na rovinu povedala co si o ňom myslím a ze ju ťahá iba na dno. Jasne ze sa na mňa preto hnevá, je zaslepena láskou aj menej spolu teraz komunikujeme ci trávime spolu menej času ale viac už urobiť nemôžem. Ako aj ty. Kamoške si ako nezainteresovana osoba a hlavne ako priateľka povedala svoj názor ale ona je dospelá svojpravna preto si daj stopku a netlač na pílu. Bud časom pochopí alebo padne na hubu. Potom jej nevrav že si jej to hovorila ai. Ale stoj pri nej. Ak bude chcieť.

mirec411

Levuloza, ty sa upokoj :) :)
Vidím tu len a len odkazy pre autorku témy. Tvoj prvý názor nikto neatakuje, ...zato tvoj druhý vyzerá ako rýdzi prejav vzťahovačnosti :D
Nezdá sa ti, že naozaj tu odpovedá každý autorke???
Či...? Vidíš v nejakom príspevku svoj nick, na znamenie, že odpoveď patrí tebe? Napi sa vody, usmej sa a uvidíš, že ti bude lepšie :)

slobodnemaciatko

Kto atakoval tvoj prispevok? Adresovali sme to tebe? Precitaj si moju poslednu vetu v predchadzajucom prispevku.

Levuloza

Ľudia, vy aj čítate, čo sa píše v úvode, alebo ste sem len prišli atakovať môj príspevok?
Samozrejme, že pravý kamarát je od toho, aby poradil a pomohol, keď môže..
A o to sa autorka témy pokúšala. Aby ste to nemuseli hľadať “ Darmo jej tlacim do hlavy ze z jeho strany to laska nieje. Ze je tam len jednostranny zaujem a to jej. Ona vsak toto odmieta. Tvrdi ze keby ju nelubil tak by jej na fb a cez SMSky nevyznaval lasku ako ju lubi a ze mu chyba.”, tak presne tu. Čiže žiadne falošné kamarátstvo, žiadna škodoradosť, ako tu píšete. Autorka chcela pomôcť, poradila, ale jej kamarátka je zaslepená a neverí jej. To je presne ten prípad, kedy autorka môže skončiť ako “tá najhoršia”, ktorá druhému nedopraje šťastie.
Koniec koncov, jej kamarátka si sama zodpovedá za svoj život a čo s tým kto zmôže, keď je bezhlavo zaľúbená, skrz čo jej uteká krutá realita. Tu nevidím dôvod radiť, keď všetky dobre mienené rady odmieta.