Kamoska ma noveho frajera, su spolu styri mesiace. Ona zbalila jeho na zoznamke. Lenze on akoby nemal o nu zaujem. A ona si to nechce priznat stale ho kontaktuje prva, ked mu napise on aj ked je online tak jej neodpise casto niekedy az na druhy ci treti den aj to stroho. Ona chodi za nim kedze nieje z toho mesta odkial on. On za nou ani raz neprisiel aj ked slubil. Stale same vyhovaracky preco nemoze, ze tamto a hento. Nedodrzi co slubi. Ma len prazdne reci a skutek utek. Uprednostnuje pracu a svoju rodinu pred nou. Kupila mu uz par darcekov a on jej nic. Aj ked boli na dvojnovom pobyte tak cvakala zato ona, vraj on zabudol penazenku ale kartu mal talze opat dristy. Slubi ze zavola ale nezavola a ked vola ona jemu tak nedviha alebo dvibne a vyhovara sa opat ze teraz volat nemoze lebo stale nieco ma. Ozve sa len vtedy ked ju chce na sex. Ked potrebuje vyprazdnit vtaka. Darmo jej tlacim do hlavy ze z jeho strany to laska nieje. Ze je tam len jednostranny zaujem a to jej. Ona vsak toto odmieta. Tvrdi ze keby ju nelubil tak by jej na fb a cez SMSky nevyznaval lasku ako ju lubi a ze mu chyba. Lenze jeho ciny respektivy nečiny o tom nehovoria. Tak kto ma pravdu ja ci ona? Myslim ze z nej hovori zaslepenost. Tak je donhk buchnuta ze nevidi aky je to rozmaznany klamar svojich rodicov. A mozno on davno praši inu.. Mne ho stacilo raz vidiet a urobila som si svoj nazor. Manekyn dnesneho typu, rozmaznany synacik kde mu bolo vela dopriate, pekne sa oblieka, geouje vlasy, od ocka ma auto a zije si svojim maznavym zivotom.
Aky je vas pohlad na vec? Ak by sa vam toto dialo co by ste ci mysleli?
Dik
Zeny alebo aj muzi co by ste si pomysleli o takom cloveku?
Pravdu mas ty.
Tiez milujem takych "kamaratov", ktori vidia a vedia, napr.ze prasi inu, ale " nechcu sa do toho starat". Taki kamarati nie su nikomu v zivote treba, to su, len skodoradostne tvory, ktori si pockaju, kym na to pride sama a potom sa z toho tesia.
Dodam len, ze ona nema frajera, ale adoptovala si ho ako "syna", o ktoreho sa stara, rozmaznava ho a vydrziava si ho. Nie je jeho partnerka, ale sluzi jeho potrebam. Vzhladom k tomu, ze tak bol vychovany, taku partnerku potrebuje. Ci ona potrebuje takeho " partnera" je otazne.
Rozhodne ma dobru kamaratku, ktoru zial nepocuva.
Gemerka, na úvod: - Asi ti veľa ľudí napíše, že sa nemáš "do toho" starať. No mohli by ti napísať aj to, NA ČO má niekto kamaráta, ktorý vidí a počuje, ale alibisticky mlčí, keď vidí napr. takýto vážny problém? To je kamarát?! Ťažko...
Príspevok je tvoj, takže sotva tu niekto pomôže tvojej kamarátke. Máš na jej konanie naozaj reálny pohľad a chceš jej pomôcť, ale ona je "slepá" a nevnímavá.
Vieš ako to v živote chodí... Každý človek má dva spôsoby, ako sa niečo naučiť. Jeden prijme rady a názory (ktoré uzná za rozumné) a podľa toho sa aj rozhoduje.
Druhý nepočúva nič a nikoho a napriek varovaniam, nad ktorými by mal aspoň seriózne uvažovať, koná radšej svojhlavo. Samozrejme to skončí tak, že dostane buď len bolestivo "po hube", alebo skončí až "na kolenách".
Urobila si čo si ako dobrá kamarátka mohla. Ďalej už môžeš len pozorovať, aký spôsob poučenia si tvoja kamarátka vyberie. Nič viacej nezmôžeš...
Ta keď je naivka tak čo už...
Suhlasim s nazorom podo mnou. Mozes jej poradit ale ked vidis ze to neprijima nechaj ju a netlac na nu. Musi sa popalit sama.
Nestaraj sa do cudzích záležitostí (aj keď s dobrým úmyslom), lebo z toho vyjdeš ako najhoršia. Kamarátka sa, žiaľ, musí popáliť, keď je naivná.