Dá sa maturita z chémie zvládnuť ? Je tak ťažká ako všetci hovoria ? Som v treťom ročníku na strednej škole a mám si vybrať maturitné predmety do 4.ročníka a trochu sa bojím, že by som chémiu nezvládla.
Maturita z chémie
Ahoj, ja tento rok maturujem z chémie a nie je to nič hrozné. :) Ak chceš ísť na VŠ chemickým smerom, jednoznačne si daj seminár z chémie aj ďalej. :) Ak nie, tak zváž. :) A u nás praktická ani nie je v pravom zmysle slova, pokusy opisujeme len slovne, lebo jednak nemáme takú výbavu a aj keby áno, učiteľky sa boja, že by sme sa v tom strese dooblievali nejakým hydroxidom alebo tak.. :D
Takže to nie je až tak strašné ? Nemáme veľmi dobrú učiteľku chémie, teraz zo seminára z chémie budem mať asi 2 na vysvedčení kvôli jednej pisomke inak som mala jednotky. Ako je to s pokusmi na maturite ?
neboj sa , daš to :P aj moj spolužiak ide chemiua čo pozeral minuloročne testy mu to pride ako malina, ale jeho to bavi možno to bude aj tym :D ale ak aj teba ten predmet bavi a využiješ to niekde tak to skus :P