Koľko mám vážiť?

Príspevok v téme: Koľko mám vážiť?
Vallery03

Ahojte. Myslíte ,že som tučná keď mám 175cm a vážim 57 kg? Všetci mi vravia ,že vyzerám ako vychrtlina, ale mne sa to v zrkadle nezdá. Začala som naschvál zvraciavať, a tým som schudla asi 17 kg za mesiac. Nejem, stále cvičím... viem ,že je to zle. Čo si myslíte o mojej váhe? Je ok?

petroneta

vallery, veď tu na stránke zdravie.sk máš BMI. Daj tam výšku a hmotnosť, a budeš vidieť, čo je normálna hmotnosť.
A nezaoberaj sa ňou toľko, veď v inom príspevku si písala, že si sa vyliečila. Tak buď rada, normálne jedz, stretávaj sa s ľuďmi, normálne sa pohybuj a trochu aj športuj a si v pohode baba. :-))

pomocnica

Ak ty sa chceš vyliečiť, zver sa s tým niekomu blízkemu a riešte to. Ak nechceš mať problémy s cyklom a ak raz chceš mať deti, ak chceš mať pekné husté vlasy a dobrú pleť.
Začni jesť najprv menej a pravidelne a po čase pridávaj na množstve jedla, necvič toľko, zvoľ skôr na prechádzky. Ty si strojcom svojho osudu a keď niečo nechceš robiť naozaj, nebudeš to robiť. Na tvoju výšku si podvyživená aby bolo jasné, skôr by si fakt mala pribrať. Pribrať nemusíš tuk, ale svalstvo, takže pekne jedz a silové cvičenia rob namiesto kardia.
Veľa šťastia, začni sa ľúbiť dievča taká aká si. ♥

Vallery03

Okay, radšej mi poraď ako mám prirať. Tento problém zo zvracaním som mala asi pred 3 mesiacmi, začala som trochu viac jesť, no nepomáha to, začala som aj menej cvičiŕ, no zdá sa mi ,že som ešte aj schudla... viac ako predtým keď som sa snažila schudnúť..