Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Na svadbu

swistica

Laura - to co je na fotografiach by som si na svadbu nedala a ani to na svadbach nevidavam.Mozno iba ak by si sla len na chvilku zagratulovat tak ok, ale inak mi to pride ako bezne oblecenie. Jednotku a trojku mozes nosit do prace a dvojku neviem - asi do mesta.

Laura2617

No dobre, tak ja sa este rozhodnem, ale aspon mam uz istotu, ze to nie je taaaaaak nevhodne, ako mi bolo povedane :) dakujem pekne za rady :)

Beee

Neviem síce ako vyzerá v skutočnosti, ale na fotke ho práve ten vzor robí elegantným... Viem ale že takéto poznámky vedia človeku nasadiť chrobáka do hlavy, tak ak sa ti tie dva páčia rovnako, možno by bolo lepšie zvoliť ten prvý, aby si sa zbytočne netrápila obavami, či nevyzerá ako z bordelu :D z fotky tak ale určite nepôsobí ;)

Laura2617

No ano, aj ja si myslim a neviem sa rozhodnut medzi tymi dvomi, aj ked na ten stredny mi povedali, ze to vyzera ako z bordelu, kvoli tomu vzoru bielemu :D :D :D hahaha

Beee

Samozrejme, ani ja sa nechcem hádať o takejto maličkosti, len ma zaráža, keď niekto s kamennou istotou zahlási, že overaly sú na svadbu nevhodné. Zaujímal by ma dôvod, pretože ako osobe ovládajúcej diplomatický protokol a dress code na eventoch, kde sa na ňom naozaj bazíruje, mi naozaj žiadny nie je známy. Plus, ako som písala, záleží na štýle svadby a hostí.
Lauri, čo sa týka tých fotiek, mne sa páčia všetky tri, na svadbu by som volila ja osobne ten v strede, prvý mi príde vhodnejší skôr do officu, ale všetky vyzerajú elegantne, čiže podľa mňa nepokazíš nič ani jedným, aj keď musím uznať že tie prvá dva vyzerajú elegantnejšie a sviatočnejšie. :)

Laura2617

Ale no nehádajte sa tu, každý má svoj názor a môže ho povedať, ale nehádajme sa tu pre to :) :) :)

A je to sesternica z druhého kolena a vidíme sa tak max. raz do roka :)

Mala som na mysli skôr niečo takéto ako prikladám vo fotkách snáď to už pôjde, neviem tak mne to príde celkom v pohode a asi by som radšej niečo nohavicové, ako šaty :) no ale tak ešte uvidím, mám času zatiaľ, len ma zaujímalo, čo si o tom myslia viacerí, nielen názor mňa a kamošky :)

Bubliii

Ake generalne odsudenie?? Ved hned v uvode pisem" nic proti nikomu". V preklade nemam nic proti nikomu, kto ma rad overaly alebo komu sa pacia overaly. Moj nazor je, ze su desne. A ty s tym nemusis suhlasit, ale je to verejne forum a nazor si sem mozem napisat, takze smola. S dress-codom si zacala ty. Ja som len napisala, ako by som situacia zakladatelky riesila JA, teda satami. Saty su nadcasove a boli pekne v stredoveku aj dnes ;) ked uz sa teda ideme chytat za slovicka..
Laura, ja to pouzivam len pod sukne, lebo sortky nosim dlhsie, tak do pol stehien - prave kvoli tomu poteniu. Ked mi to oddeluje latka, nemam takyto problem. Len ked sa o seba trie hola koza. Pouzivam malinko pudra, votriem to pokozky, takze neostava nic biele. A mozem sa este opytat, ci si blizka pribuzna nevesty? Lebo ak si napr. sesternica z druheho kolena, alebo z takej vzdialenejsej vetvy, urcite nemusis byt 100% formalne oblecena. Vacsinou tak byva, ze blizka rodina sa riadne "vyfikne" (aj kvoli fotkam :p) a ta vzdialenejsia uz menej formalne. Ale ak ti je nevesta blizka, mate spolu dobry vztah, urcite si budes chciet nechat nejake foto na pamiatku, tak si vyber nieco pekne, v com sa budes citit dobre :)

Beee

Lauri, hlavne si daj to, v čom sa budeš cítiť pohodlne, pokiaľ budeš mať podráždenú kožu na stehnách, tak si tú svadbu asi len ťažko užiješ. Žijeme v 21. storočí, ženy nemusia nosiť len sukne.

Beee

Bubliii, reagovala som na to tvoje generálne odsúdenie overalov slovami "des a hrôza", preto som tam dala tie fotky. Neviem prečo si taká upätá na tie šaty a napr. sukňu a blúzku považuješ za niečo "menejcenné" pokiaľ to nevyzerá ako šaty. Takýto dress code neplatil ani v stredoveku. Každý sa cíti dobre v niečom inom a každému pristane niečo iné.
Laura, pokiaľ máš problémy so sukňami, obleč si to, v čom sa budeš cítiť dobre, pohodlne a sebavedome. Pokiaľ to nebude pohoršujúce, tak s tým nikto nebude mať problém a presne ako si napísala - stredobodom pozornosti bude nevesta, a tak by to aj malo byť. Keďže je to rodinná svadba, pokojne si daj to, čo si napísala, keďže predpokladám, že tam nikto nebude bazírovať na nejakom špecifickom dress code. :)