Na svadbu

Laura2617

No nejde mi nahrat fotky asi su zle tak nic :) ale hej ja chapem, len hovorim ze preferujem radsej nohavice no :D ale dakujem za tipy...a ten detsky puder nevidno potom to biele? Napr aj ku kratasom a tak

Laura2617

Ono je to rodinna svadba ja si nemyslim, ze toto bude teraz kazdy riesit co si kto oblecie...a pozeram nejake fotky co myslite nieco na taky styl by bolo zle? Poslem sem fotky...ja som bola len na jednej svadbe aj to ked som bola este mala, tak velmi neviem kto zvykne co nosit, aj ked mi pride ze aj tak bude stredobodom pozornosti nevesta, zato mi prislo zvlastne ze ako sa riesi co kto si da alebo svetla farba siat a tak...

Bubliii

Laura, ak ti mozem dat taky tip na leto - tiez mam par kg navyse. Pomohlo mi, ked som si medzi stehna votrela trosku detskeho pudru. Vsiakne to pot a zmierni trenie. Ja som si potom vsade so sebou nosila v takej malej nadobke a na WC napr votrela do koze, fakt to pomaha, vyskusaj. Teda ked na sebe budes musiet mat saty alebo suknu.
Inak ono ked sa sikovne skombinuje bluzka a sukna vo vhodnych farbach, tak to je velmi pekne a miestami dokonca na nerozoznanie od siat. Jedna moja kamoska to tak robi a ja sa vzdy obabrem, ze su to saty a to su vlastne dva kusy.

Laura2617

No jasne ze som nemylslela nejaku handru co na plaz sa nosi :) ale skor taky elegantnejsi, tie volne nohavice ako je na fotkach co ste poslali velmi nemam rada skor take uzsie, este som nepozerala presne konkretny overal, ja len ze saty su nepohodlne a v lete to neznasam nosit, kedze mam siroke stehna a je jedno co robim jak cvicim abo co stale sa mi suchaju o seba a potia a potom to boli :/ tak som premyslala ze ci si nekupit overal...mam taku predstavu ze spodok by mal ako obycajne cierne/tmavomodre nohavice a vrch nejaky farebny pekny :)

Bubliii

Ja som len napisala svoj nazor,a nikde neuvadzam ktore oblecenie je moje oblubene. Nie je nutnost hadzat sem fotky.
Autorka sa ostatne moze opýtať aj priamo nevesty, aj mna sa tak pytali na blede saty a pod.

Beee

Bubliii, každý máme iný vkus, mne sa nemusí páčiť oblečenie, ktoré ty považuješ za svoje obľúbené, to ale neznamená, že by bolo nevhodné napríklad na svadbu, keďže žiadny dress code neporušuje. Ja som mala overal na oveľa oficiálnejších podujatiach ako je svadba a des to rozhodne nebol. Mala som na mysli takýto typ overalov:

Bubliii

Nic proti nikomu, ale ja sa na tie overaly nemozem ani pozriet, je to proste des a hroza. Radsej saty, aj ked menej formalne.. oproti neveste, co bude mat tazke saty z x-vrstiev ti rozhodne bude menej teplo, takze ak to zvladne ona, lahke saty by nemali byt problem ;-)

Beee

Záleží od toho, o aký overal ide. Osobne mám overaly, ktoré vyzerajú oveľa elegantnejšie ako väčšina šiat. Ak overal, tak odporúčam s dlhými nohavicami, ale ako som napísala, záleží to od konkrétneho overalu a dress codu danej svadby. :)

swistica

No vziat si samozrejme na seba mozes co chces vzdy a vsade, len to vzdy o tebe aj nieco vypoveda ... Ja za seba odporucam pekne saty.