Ahojte, ide leto a pomaly cas nosit saty/kratasy...problem je, ze mam sirsie stehna a su spojene...v lete sa mi potom suchaju o seba a za par minut sa mi to spoti a lepi na seba a drazdi, stipe atd, isto to vela z vas pozna :( ....neviete mi poradit (okrem chudnutia, na tom uz pracujem) co mam s tym spravit? Nejaky krem? Puder? Abo co :( Uz 2 roky nosim aj cez leto dlhe leginy a rifle a potim sa v tom a uz ma to nebavi :( budem vdacna za kazdu radu
Siroke stehna
Ved ano, len to su problemy naviac haha :D ale uz som pozerala, mozno si objednam z dakade dakujem :) objednala som si aj ten telovy puder co pisali, tak som zvedava vyskuuusam :) :)
Vsak mozes vratit spat ak nebudes spokojna a musia ti aj vratit postovne.
Okii, dakujem pekne, ja sa pytam preto, ze som si raz tak objednala tielko a nakoniec mi dosla nejaka umela nenositelna handra :| :D
U nas na Orave v cinskom obchode, ale daj si normalne do googlu "satenove kratasy" mas ich tam plno. Vyber si a objednaj
tiezStudentka - dakujem pekne, aj tebe :) a hej mas pravdu, este v zimnom skuskovom som si aj ja stresmi privolala nastastie len docasne problemy a vtedy som si tiez povedala dost, len ten semester ma potom pohltil zas, ale inak ten napad s budikmi a tak sa mi paci, to vyskusam :) a snazim sa aj ja, zatial mi to vychadza tak kazdy druhy den, tak snad to uz nejako pojde :/
Tucka - mohla by si mi prosim napisat skade si si take kupila? :)
Ja som si kupila satenove kratasy. Saten je klzky a smyka sa po sebe, takze sa netrie. To si davam pod suknu alebo nohavice a je to fajn. Tento problem mi tym uplne zmizol.
Ahoj, neviem ti poradiť na to, čo si sa pýtala.. ale ako keby som čítala o sebe.. som študentkou v 4. ročníku. hlavne za prvé 3 ročníky som pribrala tých 8-10 kg (radšej ani nechcem vedieť :-D ).. presne ako píšeš.. nebol čas jesť, cvičiť, nič.. za celý deň som sa k jedlu pomaly nedostala (nedostatok času + stres robia svoje), večer obrovský hlad a dojedala som aj to čo som za deň nezjedla..tiež presne viem čo robiť (pred VŠ som pravidelne cvičila, dobre sa stravovala), ale popri náročnom štúdiu je to ťažké..
ja som si takto pokazila celé trávenie. dopracovala som sa k obrovským bolestiam brucha snáď po každom jedle.. neprespané noci v bolestiach, niečo hrozné.. neurob podobnú chybu.. nie je to len o kilách, ale aj o zdraví.. a za to to nestojí..
v súčasnej dobe pristupujem k tomu inak.. aj keď sa učím celý deň (a/alebo behám na cviká) dbám na to aby pravidelne jem.. buď si naplánujem celý deň (aj s prestávkami na jedlo) a/alebo si dávam budíky aby si jedlo pripomínam. + mám v zásobe aj naozaj rýchle vcelku zdravé jedlá (napr. biely jogurt, do ktorého si nasypem vlašské orechy)
zapojila som aj viac pohybu.. najčastejšie ako to ide cvičím.. niekedy stačí aj 15-30 minút intenzívneho tréningu doma.. a paradoxne aj to učenie ide trochu lepšie, aj mám celkovo lepší pocit.. a predmety, ktoré sa dá sa učím prechádzaním po byte. človek by neveril koľko krokov sa tak dá spraviť :) atď atď..
spraviť školu, byť múdra :-) je dôležité.. ale rovnako (ak nie aj viac) je dôležité byť zdravá... a so zdravým životným štýlom ide ruka v ruke aj schudnutie, dobrá postava
drž sa :-) veľa šťastia v skúškovom
Neviem, nesledujem to..ono problem nie je velmi v tom, ze neviem, ale v tom, ze ked ja si sadnem k tomu uceniu, tak mi tak zbehne cas, ze ani neviem ako a zrazu je vecer...? a potom ked som hladna, tak nezaspim a ked sa najem, tak som tam, kde som... ale snazim sa aspon tak kazdy druhy den cvicit no, aby to zislo...ide uz skuskove, tak aspon na tie cvika nebudem musiet chodit, tak snad bude viacej casu
A koľko bielkovín denne asi ješ? Mala by si aspoň 1,5 g na kg hmotnosti, tým pomerne ľahko docieliš kalorický deficit a začneš chudnúť, keďže proteíny majú málo KJ/kcal a zároveň sú sýte.
jestvujú na to akoby silonky alebo čosi také :)