Ahojte, ide leto a pomaly cas nosit saty/kratasy...problem je, ze mam sirsie stehna a su spojene...v lete sa mi potom suchaju o seba a za par minut sa mi to spoti a lepi na seba a drazdi, stipe atd, isto to vela z vas pozna :( ....neviete mi poradit (okrem chudnutia, na tom uz pracujem) co mam s tym spravit? Nejaky krem? Puder? Abo co :( Uz 2 roky nosim aj cez leto dlhe leginy a rifle a potim sa v tom a uz ma to nebavi :( budem vdacna za kazdu radu
Siroke stehna
Ja viem, cvicim doma, ale len tak 2-3 x do tyzdna, pretoze to ucenie + praca je vycerpavajuce, preto to nepojde tak rychlo, ako predtym, ked som chodila do fitka a na vzpieranie, to som mala vkuse nejaky pohyb :) teda co sa tyka cvicenia mi rady az tak netreba, to viem, co mam robit, hlavne ma zaujimalo nieco, ako docasne riesenie, kym neschudnem a ako tu aj niekto pisal, aj ked som bola chudsia, tak tie stehna sa mi az uplne aj tak neoddelili, kedze skor naberam aj svaly :)
A vsetkym dakujem pekne za odpovede, poskusam, co ste pisali :)
Lubrikant na stehná
Keď sa pri chôdzi trie koža o kožu, vznikajú nepríjemné odreniny, ktoré sa môžu infikovať, dokonca mokvať. Dôležité je preto ošetriť ich hneď v zárodku. Po sprche červené miesta dobre vysušte a ošetrite sprejom či krémom s protizápalovými a hojivým látkami. Ideálne sú konopné, šalviové či so zinkom. A myslite na prevenciu. Na vnútornú stranu stehien, ale aj pod prsia si v horúčavách nanášajte tuhý dezodorant, detský púder, lubrikačný gél, kokosový olej alebo vazelínu. Noste jemné mäkké oblečenie z jemnej bavlny.
tu ti zas radia kupit si nejake navleky
sarm.pluska.sk
Bandaletky vyriešia trápenie s odretými stehnami.
Potníky pod sukňu
Čo teda robiť, aby v šatách či v sukni nebola v lete chôdza utrpením? Používať bandaletky. Sú to vlastne pružné kúsky látky, ktoré sa navliekajú na stehná. Môžu byť hladké, ale aj čipkované, takže na prvý pohľad pripomínajú podväzky. Preto nie je žiadny problém, ak náhodou vykuknú spod šiat či šortiek. Naopak, je to sexi, preto ich používajú aj štíhle dámy.
pancusky by mohli pomoct. najdi si cviky na vnutorne stehna, plus mozes aj s takymto posilnovacom www.insportline.sk
Ja to chapem. Aj poznam. Pouzivam telovy puder. Su teraz rozne. Aj jemne parfumovane. Ja som mala z Avon. Mat poruke vzdy v kabelke a kdekolvek a kedykolvek na toslete mozes dopudrovat aj v priebehu dna...
Zalezi od postavy, niekto to ma tak, ze i ked je chudy , stehna sa mu aj tak suchaju. Vraj pomaha naniest na stehna tuhy antiperspirant alebo deodorant.
v tom ti neporadime asi, fakt je to o tom cviceni :/ cvicit mozes aj doma, pol hod si hadam najdes :)
To ja viem velmi dobre a pisala som, ze uz na tom pracujem :) lenze mam skuskove a zapoctove obdobie a ledva casu spat, nie to este cvicit kazdy den a ani energiu, vlastne kvoli skole som pribrala 8kg, teda skor potrebujem nieco, nejaku radu, ako docasne riesenie, kym tie kila zidu dolu, kedze to pojde pomalsie...
Keď schudneš, tak sa Ti prestanú šúchať o seba. Skús viacej cvičiť na slabiny (aj s väčšími váhami).