Postrádame Ťa. Prirástla si nám k srdcu. Kdeže si?
Antisexx Pátranie
naivny, rado sa stalo. a nie si v tom sam, vcera tam dal niekto uplne rovnaky problem. :):
Hľadám doučovanie z predmetu fyzika
Dobrý deň. Zháňam pre syna doučovanie z fyziky. Syn je študent na Tuke a potrebuje pomôcť s fyzikou na skúšku.
je to: vďaka za cenné informácie.
ja tu vysedávam na fóre jedna radosť. Som nezamestnaná, chorá, a okrem niekoľkých hodín predobedom, keď som v stave ísť bez doprovodu von, som doma. Domáce práce, deti, oddych na lôžku a internet. Kebyže mám prácu a som zdravá, som tu menej, lebo by som sa venovala aj nejakému pohybu. Alebo by som mala toho počítača plné zuby, keby som na ňom pracovne musela byť. :-))
este ma napadlo, ze zaroven mozes skusit aj ty dat poziadavku
www.doucma.sk
nikdy nie je neskoro. niektori vedia zazracne vysvetlovat, za par hodin ti vysvetlia cokolvek. ale zas nie kazdy.....
a nie je zaco.
je to: veľmi pekne dakujem, skoda, ze som Ta nenasiel skor, snad este nebude neskoro.
dobreuz, tiez predpokladam ze antisexx riesi skolu, ze jej vsetko pada na hlavu, tak si dala zavazky
Bublii presne, toto fórum he tiež v podstate moja záľuba.
naivny, tento trebars pise -
V prípade, že si študent VŠ, tak z fyziky by som ti mal vedieť poradiť s čímkoľvek, www.doucma.sk
Napadlomi a co je na to prosim ta smutne? Vacsina ludi si vie zorganizovat tych 24hodin tak, aby mali aj volny cas. A pokial medzi ich zaluby patri aj toto forum, tak prosim..