druhá šanca

Príspevok v téme: druhá šanca
druhasanca

ahojte, viem je to už otrepaná téma, preto prosím dopredu tých ktorých to nezaujíma alebo majú blbé pripomienky aby zybtočne nekomentovali.. budem rada za normalne odpovede... Ide o to, že som mala 3 ročny vzťah a akosi sa nemôžem dostať z rozchodu... pred ním som mala pár vzťahov, ktoré nestál za nič ale tento trojročný bol najsilnejší.. nerozišli sme sa zrovna najlepšie išlo o neveru z mojej strany (bozk) - ak sa to teda berie ako nevera... každopadne vzťah stroskotal a po troch rokoch sa to skončilo (z mojej strany)... snažila som sa hladať vztah.. no vzdy to stroskotalo, dala som tomu koniec, nič som necitila... ubehli už dva roky od rozchodu 3ročneho vzťahu a ja stale na neho myslim, viem ze sme mali aj tmave aj svetle dni, viem ze som spravila chybu a priznavam to.. ale neskutočne trpim, je mi to vsetko luto, chcemvratit naspať čas.. neda sa však... viem že on bol moja zivotna laska, viem ze sme si najlepšie rozumeli, bol jediny ktoreho som skutočne milovala... sakra a vsetko je to stratene... trpim ale strasne nedokazem sa nikomu novemu otvoriť... stale mi beha myslou... pisala som mu uz 2x pred rokom a pred nedavnom... nema problemodpisovať no ked si piseme mam chut mu vsetko povedat ako by som ho chcela naspet ako mi to vsetko chyba, ako som na neho bola zvyknuta poznala som na nom vsetko co ma rad co nie, ako sa hybe, vyjadruje co mu vadi co mu nevadi co sa mu paci, boli sme na miestach kde by ma nikto iny nezavidel, videla som s nim krasne veci a teraz je vsetko v kybli :(( existuje nejaky sposob ako dostat druhu sancu? ako znova ziskat naspat svojho ex? podarilo sa to niekomu z vas? ak ano prosim pomozte mi .. mna to hrozne zerie.. a myslim si ze to nie je dobre.. snazim sa to vytlacit z hlavy, venujem sa vsetkemu moznemu ale jednoducho stale na neho myslim... uz sa idem z toho zblaznit :(((( najradsej by som mu chcela vsetko povedat ako ma to mrzi ako ho aj po tej dlhej dobe mam rada ako mi chyba... ale on uz mi nebude veriť... prosim dajte mi nejake rady co mam robit... pripradne nejaky kontakt... lebo ja uz rozmyslam ze navstivim psychologicku poradnu.. vsetci v mojej rodine vidia ze mi nieco je ale ja to v sebe dusim nechcem o tom hovorit nikomu len chodim ako mumia a to uz fakt dlho... proste nezijem uz len prezivam

uch

Pozri po tom vsetkom trapeni a smutku si sa dozvedela akurat to ze to uz nenapravis a este ak vies ze ma zaujem o ine dievca... Uz vies vysledok musis ist dalej aj bez neho ver prosim ze na teba caka niekto iny neviem v com vsetkom bol taky super ale mozno aj tie tvoje dalsie vztahy krachli preto lebo si ocakavala ze sa ti muzi budu chovat ako on... Ja ti len prajem vela stastia a sil pozri nie nadarmo sa hovori kazdy sa uci na vlastnych chybach a ak sa so tvojho zivota dostane konecnie niekto s kym to bude mat aj buducnost vaz si vsetko a kasli na bozky od druhych nikam to nevedie... Ja som mala vztah v ktorom som bola psychicky tyrana to je zas nieco ine ale chcem nadviazat na to ze mi trvalo skoro 5 rokov aby som ai povedala dost a terazz? Teraz mam po svojom boku muza ktory je neopisatelny robi veci co iny muzi isto nerobia a tiez som neverila ze najdem niekoho ale stalo sa aj tebe to prajem vies ze nikdy nezabudnes len sa s tym musis naucit zit hodit to za hlavu a ist dalej

druhasanca

Uch - ano snazila som sa ho kontaktovat... hned po telefonate som v hlase pocula ten typicky ton ked voci tebe ten clovek citi nieco zle alebo tebou pogrda jednoducho bolo pocut v hlase ze ho to nepreslo... neodpustil mi... resp. je s tym vyrovnany a mna uz hodil za hlavu... po telefonate som s nim pisala asi 1-2 hodky... z nasho rozhovoru som zistila ze je s tym vyrovnany... a zas si nezabudol brusit na mne ego co mi trochu ozivilo spomienky na minulost co bol aj jeden z dovodov preco to neklapalo... kazdopadne uz si zije svoj zivot a ze ja si mam zit ten svoj... on to pokladal za neidealny vztah, doslova ze nemam uz u neho nikdy sancu a za dalsie ze on uz riesi ine dievca ktore chce zbalit.... bola to tvrda rana doslova facka.. ale asi som to potrebovala... zevraj som si ho zidealizovala napisal mi... takze uz teraz viem ze s nim uz nikdy nebudem a nebudem v neistote ze co ak.... aj ked mi to je este stale trochu luto... no fakt asi musim zacat mysliet nie len na to pekne co sme prezili ale aj na tie dovody ktore predchadzali tomu cim to vyvrcholilo z mojej strany... nase hadky a pod.

slobodnemaciatko

Tomas aj ty si predsa vlozil svoje stastie do vztahu s cudzou osobou - Bohom. Mna uz pri filme Davinciho kod zaujalo, preco cirkev povazuje zenu za nieco zle :-) Bozia laska sa prejavuje aj skrz zenu, ci muza.

Tomas12345

Ber to ako ponaučenie že je nezmyselné si vložiť svoje štastie do partnerského vzťahu s cudzou osobou ! Ak takto budeš i nadalej žiť, tak sa zachvílu z toho zblázniš. Hladaj si štastie v niečom inom než v niečom tak nestálom ako sú partnerské vzťahy, vieš v čom si máš hladať zmysel života ?

uch

Isto sa trapis si napata a nervozna ale ako ti tu bolo uz povedane mozno ti nieco vo vasom vztahu chybalo a sama musis prist na to preco si ten bozk realizovala... Dalsia vec ako pises 2 roky su fuc nema nahodou uz nejaku novu priatelku? Neviem ale podla mna by ti uz mozno neveril ako niekedy a dovera vo vasom vztahu by z jeho strany nebola cize neustala kontrola z jeho strany ci si zas nieco nespravila... Pises ze ho casto nevidas ste z rovnakeho mesta? Lebo keby ze ho vidis tak by ta to mozno nakoplo ist k nemu a porozpravat sa s nim? Alebo kde pracuje aj to by bola moznost... Ste rovnako stary? Sice to s vekom nic asi nema ale ked uz ma mozno pred 30tkou tak uz mozno aj niekoho ma a chce sa usadit a mat pokoj...

petroneta

telefonovala si mu a on nezdvihol a máš čakať, že Ti zavolá späť? Skús sa vyjadriť trochu jasnejšie, aby sme Ti mohli pomôcť, keď sa cítiš zle.

mozno toto

Ako píše mylady, nechaj ho už ísť. K bozku prišlo pravdepodobne preto, lebo ti niečo vo vzťahu chýbalo, inak by si sa v takej situácii neocitla. Teraz sú už spomienky trochu skreslené a idealizuješ si ho, pretože si doteraz nenašla nikoho vhodného. Daj tomu čas. Áno, ďalší čas, počas ktorého naozaj vypneš a pokúsiš sa zažehnať myšlienky na vzťahy. Venuj sa ostatným veciam, ktoré ťa zaujímajú. Kopu ľudí by ti vedelo rozprávať, ako zažilo niečo podobné, a nakoniec našli niekoho oveľa vhodnejšieho k sebe, než bol bývalý. Nepočula som ešte príbeh, ako to niekomu s ex opätovne vyšlo a neobjavili sa tie isté nedostatky, pre ktoré bol vzťah ukončený. Možno sa ti nepodarí úplne vypnúť, vlastne asi sa budeš veľmi premáhať, ale ver, že neustálym vracaním sa do minulosti si len predlžuješ trápenie.