Schudol som len tak zrazu 20 kg

Príspevok v téme: Schudol som len tak zrazu 20 kg
claude

Pred nejakým časom tuším v januári som si kúpil doplnok na prostatu obsahujúci saw palmetto lebo som čítal že zabraňuje vypadávaniu vlasov a tiež na prevenciu pred rakovinou prostaty. A od vtedy ho beriem každý deň.

Proste existujú 2 druhy testosterónu klasický ktorý nemá žiadne negatíva a potom ten silnejší DHT ktorý spôsobuje vypadávanie vlasov, chlpatenie na iných telesných partiách, taktiež problémy s prostatrou a ďalšie nepríjemné veci. saw palmetto zabraňuje aby sa ten dobrý testosterón menil na DHT. DHT by mal byť na druhej strane slinejší to je asi jeho jediné pozitívum. Inak už má len samé nevýhody.

No ale odkedy som začal brať tie tablety na prostatru tak som začal byť menej hladný okrem toho veľa športujem a hladný bývam len večer pred spaním vtedy hocikedy zjem aj celú čokoládu na posedenie po večeri. Ale inak jem menej ako predtým niekedy 1 - 2 krát denne a keď si naberiem tak len máličko. Už len keď sa pozriem na to jedlo tak viem že som hladný zhruba na pol taniera.

Mám proste takú chuť na žrádlo ako keď som mal naposledy 20 rokov vtedy mie tiež moc nechutilo jesť. Až po 25ke som začal byť furt hladný a začal som priberať.

Včase najvačšej nadváhy som mal 98 kg na 179cm teraz mám 76 a chudnem ďalej. Predtým som mal problémy s nadváhou teraz mám konečne normálnu váhu (podla kalorických tabuliek mám presne takú váhu ako by som mal mať) naposledy keď som mal 25 (pred 10timi rokmi) tak som mal takú váhu. Ženy mi hovoria že vyzerám mlado atď (lebo vačšina ľudí v mojom veku po má už kilá navyše trčia im špeky a ja teraz nič, ale ja som vždy vyzeral mlado ale to schudnutie mi ešte ubralo na veku. Minule som sedel s jedným kolegom a on mi hovoril že má 27 rokov a všetci na mňa že vyzerá staršie ako ja. Neviem čím to je spôsobené ale mám pocit že asi týmto doplnkom. Môže to byť tým? Môže ten DHT testosterón vyvolávať aj nadváhu.