Tvrdé veľké brucho a pálenie

Príspevok v téme: Tvrdé veľké brucho a pálenie
Domik4

Ahojte, prosím Vás, neviete mi poradiť, co mi asi je? Trapi ma to uz vyse polroka, lekarom som objednana, u niektorých som uz bola a zatial sa na príčinu neprišlo. Ráno hneď ako vstanem mám uz nafuknute tvrdé brucho (tehotná nie som, ale vyzeram ako keby som bola, naozaj!!).. ďalej je mi casto zle, keď sa najem (najmä po sladkom).. v živote som nemala ine problémy ani som nebyvala nejak chorá, ale pocas polroka som dostala 3x zapal močových ciest a nechapem z coho! A okrem toho citim stale palenie v posve a oblasti močových ciest..vsetky tieto príznaky sa mi zhoršujú, ked je vonku teplo...aa to som bola uz viackrát u gynekológa aj urologa a vraj mam všetko v poriadku..sex.styk ani nemám,kedze citim stale to palenie, tak mi to neni vôbec príjemne a častokrát az bolestivé... tiez som veľmi unavená a mavam odvtedy akne - hlavne na brade stale...neviem uz fakt co to moze byt..pochybujem ze nejake intolernacie, kedze krce nemavam..len mi býva zle, ale to niekedy aj hneď zrána...nestretli ste sa niekto s týmto? Ja si myslim, ze by to mohli byt kvasinky v zaludku a crevach ale ktovie...zatial sa mi zo stolice nepotvrdili...a na gastro mam ist az za 2 mesiace.. ďakujem za kazdu odpoveď

ahjaj

v lekárni dostaneš krvný test na celiakiu. Skús si ho urobiť. Zapisuj si do zápisníka, čo ješ, aby si mala presnejší obraz o tom, z čoho Ti býva zle.
Pomohlo by Ti aj užívanie vitamínov skupiny B, pro- a prebiotík.
Ešte alergologické vyšetrenie, či tam nie je histamínová alergia a neznášanlivosť lepku. Ďalšie môžu byť tie kvasinky, ale ono máš z niečoho rozdráždenú imunitu, preto sa prejavuje zrazu všetko.

Tomas12345

Popíš tvoj jedálniček čo zvykneš jedávať na ranajky, obedy, večere. Co pijávaš ? Pijes teplu ci studenu vodu ?