Rozpráva mi o cudzích chlapoch

Príspevok v téme: Rozpráva mi o cudzích chlapoch
Ivan_00

Ahojte chcem sa opýtať, mám už vyše 2 rokoch priateľku. Problém je v tom že skoro stále rozpráva o cudzích chlapoch. Keď o niekom rozpráva nezabudne poznamenať že ten ju balil alebo bol do nej zaľúbený. Keď niekam ideme.... len tak spomenie nejakého chalana s ktorým nikdy nič nemala ale bude mi 10 minút rozprávať že bol dobrák že taký normálny. Keď prechádzame cez nejaké mesto nezabudne poznamenať že tu bývajú jej kamoši alebo keď ide von s babami prakticky vždy mi napíše že ju niekto balil. Ale že sa nedala. Neviem mna to úplne vie vytočiť ale zatiaľ sme to nejak neriešili. Mám to nechat tak alebo ako by ste mi poradili?? Ešte by som poznamenal že mame obaja 27 rokov a žijeme spolu. Nie sme žiadne deti. Ďakujem, Ivan.

slobodnemaciatko

Katuska to pekne zhrnula.
Na rozdiel od inych si nemyslim, ze ona je zla a neodsudim ju tak lahko.
A tiez si myslim, ze svojim spravanim sa ti snazi nieco naznacit a pokial nezacnes pocuvat, bude uz coskoro neskoro. Snazi sa z teba vydolovat nejaky cit. Aj ziarlivost je svojim sposobom cit a prejav, ze ti na niekom zalezi. Niektore zeny maju po svojom boku bud chladnych muzov, alebo takych, ktori nehovoria jasnym jazykom lasky/emocii. Ako jej davas najavo svoju lasku? Povies jej, ze je tvoja? A davas jej ju vobec nejako najavo?

Katuska476

Hmmm.. rozmýšľam, prečo by také niečo, žena robila niekomu koho miluje?
1. Možno je veľmi pekná a naozaj majú o ňu chlapi záujem, balia ju a ona ti to hovorí aby si nebol prekvapení ak ju niekto bude kontaktovať, možno tí kamaráti. A tým, že ti vraví, že sa nedala zbaliť, možno preto ti to hovorí aby si mal v nej istotu, že aj keď sa o ňu niekto zaujíma, ona sa zaujíma o teba a že sa nemáš báť.

2. Možno sa cíti byť málo milovaná, možno jej malokrát povieš, že je výnimočná, pekná sexy ... a upozorňuje ťa na to, že to túži počuť, možno jej to niekto pri balení vyzná a jej to chýba. Nedaj jej pocítiť, že by sa o ňu zaujímal niekto viac, ako ty.

3. Možno chce zámerne vyvolať žiarlivosť, chce vedieť za, čo ti stojí, či by si o ňu bojoval, ak by niekto ti ju chcel zbaliť.

4.Možno má len jednoducho takú povahu a sama si to neuvedomuje berie to ako samozrejmosť, informovať ťa o všetko, čo sa jej prihodilo, možno rozpráva o mnohých veciach a ty sa príliš zameriavaš na túto časť.

Jednoducho si k nej sadni chyť ju za ruku, povedz jej, že ti to trošku prekáža, že spomína toľkých mužov, že nemusí, že ty v kúsku duše žiarliš, že si ju vážiš vie, že ju miluješ a bojoval by si o ňu a že ťa to trochu zraňuje aj keď vieš, že ťa miluje a že jej veríš nadovšetko, že tiež máš veľa spomienok a poznáš veľa žien ale nebudeš to spomínať, lebo sa cítiš byť milovaný a miluješ a nebudeš ju takými vecami rozptyľovať, lebo riešiš iné veci v živote, vašu budúcnosť.

Savastano

Ahoj,mal som to iste. V kuse som pocuval o inych muzoch, este aj to,ze ktory jej napisal,ktory ju chcel a chce teraz a pod.. Este mi aj povedala,ze nechape preco neziarlim. Ak som spomenul co i len nejaku kamaratku,zenu,tak sa hadala, urazala. A ano ako ti tu pisali, budes casom pod papucou,ked uz nie si,ak sa tomu nepostavis. Ale ona sa tak skoro nezmeni.

analyzator

Nemusí Ťa zaujímať prečo to robí. Ty to už nenapravíš. Ak s ňou kefuješ, nič proti tomu pokiaľ si nenájdeš novú ženu schopnú do manželstva. Ak o tom uvažuješ. Je hlúpa, neempatická, nedozretá, nevie sa správať a hlavne si Ťa neváži. Bude sa to len zhoršovať. Má 27 rokov. Ak si škodoradostný daruj ju Karolosovi. Je dostatočne hlúpy, nech si ju prerobí. Inak tvrdo doplatíš v budúcnosti.

Beee

Možno chce u teba vyvolať žiarlivosť alebo si zvýšiť sebavedomie. Myslím, že najlepšie urobíš, keď sa jej na to rovno spýtaš, vysvetlíš jej svoje pocity a spolu to vyriešite. O tom je predsa vzťah.