malo by to zmysel???

Príspevok v téme: malo by to zmysel???
xxxw

cez net som spoznal jednu babu pisali sme si velmi dlhy cas a uplne vo vsetkom sme mali spolocne nazory,myslienky a da sa povedat ze aj povahovo sme rovnaky tak sme si dohodli stretnutie na prvom stretnuti bolo vsetko uzasne aj ked nevyzerala tak ako na fotke bolo mi snou super a mal som ten pocit ze ju lubim asi po tyzdny sme sa stretli znova a asi po 5 min. sa ten pocit vytratil necitil som k nej absolutne nic ale bavili sme sa dalej a velmi dobre.ked sme sa prechadzali tak sa ku mne stale velmi priblizovala a zrejme sa ma pokusala chytit za ruku ja som sa tvaril ze si to nevsimam a odtiahol som sa a ruky som si dal do vacku. teras som uplne zmeteny ako som ju mohol prestat lubit? mozem ju niekedy zase zacat? malo by to zmysel sa snou stretavat dalej aj ked nic necitim? mohol by som sa do nej znovu zalubit? a ako by som jej mal povedat ze asi necitim to co ona pretoze nedokazem povedat lubim ta ale zase ani ze ju nemam rad stale na nu myslim ale ten pocit lasky chyba co mam robit dalej?

meili

Dvaja ludia si mozu skvele rozumiet, byt ako ty vravis skoro celkom rovnaki vo svojich nazoroch, no ako vidis, na lasku to nestaci. Laska totiz toho obsahuje ovela viac a povedala by som, ze skor v hladine neverbalnej. Zrejme v tvojom pripade neprebehla ta potrebna chemia, mozno na tom prvom stretnuti si bol este plny dojmov z vasej virtualnej komunikacie, no nazivo je to predsa len ine. Myslim ze vam nic nestoji v ceste super kamaratstvu, no podla toho co pises, tam to asi aj ostane z tvojej strany.