Hnisavy vacok na zube, pichanie na hrudi

Príspevok v téme: Hnisavy vacok na zube, pichanie na hrudi
Kamila1121

Ahojte. Vcera sa mi urobil hnisavy vacok na zube pri koreni. Mam tam liecivu vložku, no vobec ma to neboli, preto neviem ci mi to ide z koreňa - nejaky zapal, alebo to mam z potravín/ ci zle umytych zubov(umývam si 3krat denne)
Dnes rano som sa zobudila na bolest na hrudi, neviem identifikovať ci to je zaludok alebo hruď. Tiahne sa mi to v oboch častiach. Jest mi moc nechuti, dokonca ani kavu co milujem som nedokázala vypit.
Nie je to silna bolest len taky nepríjemný tlak.
Ja som trochu asi hypochonder, samozrejme si to teraz spájam, ze mozno mi uz prešiel ten zapal zo zuba do krvi (ako sa pise na nete), a ze to moze spôsobiť vazne problemy. Asi uz len ta predstava ma stresuje a bolest stúpa pri pomysleni na to.
Prosim, myslite ze to spolu suvisi ?
K zubarke idem buduci tyzden, vraj pokial ma to neboli je to ok.

Kamila1121

Este som zabudla dodat,
Pracujem v skole a v mojej triede sa objavili kiahne. Uz to trva vyse mesiaca, a dnes zase po tyzdni som posielala nejake deti domov, s vyrážkami. Kiahne som prekonala, no citala som ze aj to moze byt príznak, bolest na hrudi a v zaludku, kasel, slabosť... Vyrazky mam na chrbte no neviem identifikovať :( dve su take ako pluzgieriky. Inak obycajne..