Zadky dievčat

Príspevok v téme: Zadky dievčat
15rocny

Mám 15 rokov a ide o to, že keď niekde predo mnou vidím pekné dievča, pozriem sa mu na zadok. Nijak dlho nepozerám, ale napríklad keď kráča predo mnou, tak sa snažím pozerať do zeme, ale občas sa pozriem, hovorím si, či už to nie je úchylné. Chcel by som sa spýtať hlavne žien, aký je ich názor na to, keď sa chlap pozerá na ich zadok a ako sa ony pri tom cítia, keď si to všimnú alebo uvedomia. Prsia ma až tak neťahajú, ale zadku neviem odolať a vždy sa aspoň raz pozriem, keď stojí predo mnou.

Zuzulik8

Je to uplne v poriadku. Horsie by bolo keby ta zaujimali zadky chlapov. Ked zene cumis na zadok tak to si vacsinou ani nevsimne.

Kalgan1

Kazdy ma rad nieco. Nehovorim, ze sa nepozriem na zadok, alebo na prsia, ale to len tak kuknem, mna samozrejme zaujíma tvár, oči. Zadok si kuknem, ale tvár je vec, ktora ma zaujme.

neznamaSK

Zensky zadok pritahuje vela muzov a radi si po nom plesnu. Ja som mala troch frajerov a vsetci ma chytali za rit radi aj plesli si radi alebo potriasli v dlani a to mam rit tak akurat a velka ani mala.
Je to erotogenna zona, ja si na muzoch tiez vsimam zadok, chrbat a rozkrok najma ako napucane to tam je ;-)

pomocnica

Nepríde mi to úchylné, jasné, že pekné pozadie ťa priťahuje, veď si chalan a aj ja ako hetero sexuálne orientovaná baba sa pozriem babe na zadok, nie preto, žeby ma to vzrušovalo, ale preto, lebo to proste dobre vyzerá. Je to rovnaké, akoby si pozeral na krásnu babu a nepozeráš jej na tvár preto, lebo ju chceš, ale preto, lebo ti je sympatická, má súmernú peknú tvár a teba to zaujalo.
Plus v tvojom veku by bolo skôr divné, kebyže ťa takéto veci vôbec nezaujímali.