Nemám kamarátom

Príspevok v téme: Nemám kamarátom
miska7

Ahojte,mám 16 a ide o to, že mám pocit, že má nemá nikto rád. Doteraz som si myslela ,že to bolo pretože mi odstávali uši ale pred nedávnom som bola na otoplastike a nijako sa nič ani nezmenilo (predtým sa zo mna ani nevysmievali , ani nič len proste ja som sa tak cítila zlé) na ZŠ som mala kamošky s ktorými som chodila aj von a tak...no , na teraz keď som už na SŠ tak sa už s mojom naj kamoškou zo ZŠ vôbec nebavím (a to preto, že všetko čo som jej hovorila tak to rozkecavala ďalej) na strednej mám kamarátky aj celkom dobre vychádzam s babami v triede...ale vôbec nechodím von a dôvod: neni s kým...každý je poskupinkovaný a skratka nikto nechce ísť lebo ide s inými kamarátkami...to isté sa týka aj chlapcov...nemám kamarátov (chlapcov) i keď veľa sa mi ich páčilo aj páči...píšem si s nimi a po niejakom čase si vždy prestaneme písať...Prosím Vás o nejakú radu ako sa správať alebo ako by som mohla zmeniť svoj život alebo seba...ďakujem vopred ❤

Beee

Miška, viem, že sa kvôli tomu cítiš niekedy osamelo, ale snaž sa nad tým príliš netrápiť. Kamaráti prídu spontánne, nesnaž sa silene chodiť s niekým von len preto, aby si išla von, pretože takmer určite sa nebudeš cítiť dobre. Keď si s niekým rozumieš, skús ho zavolať von, nemusíš čakať, že to spraví tá druhá osoba. A keď to aj nevyjde, nezúfaj, si veľmi mladá a tvoj život je plný zmien, na strednej si len pár rokov, ak pôjdeš na vysokú, určite si tam nájdeš niekoho, kto ti sadne a bude mať podobné záľuby ako ty, keďže ste sa rozhodli pre rovnaký odbor. Tiež som mala veľmi dobré kamarátky na základnej, či na strednej, no keď sme odtiaľ odišli, začali sme sa stretávať čoraz zriedkavejšie a práve na vysokej som stretla najviac ľudí, s ktorými si zo všetkých kamarátov najviac rozumiem. Užívaj si strednú, rob to, čo ťa baví a verím, že pri tom stretneš ľudí, s ktorými si budeš rozumieť a pamätaj, že kamarátstvo nie je len o chodení von a samotné "chodenie von" nie je tá najcoolovejšia vec, ako ho niekedy vykresľuje facebook či instagram ;)

slobodnemaciatko

Musim potvrdit, Miska staci sa na niekoho usmiat, no a chodit medzi ludi. Mne akurat pribudol dalsi kamarat a to vedlasediaci v kine :-) aj pukance ponukol. Nekukat do zeme, mobilu, ale vnimat okolity svet, po svete chodi vela krasnych, mudrych, zaujimavych ludi. So mnou sa stale niekto da do debaty a to sa len slusne usmejem.