píše, že si nevie nájsť frajerku a zároveň si píše s kamoškou dvojzmysly

Príspevok v téme: píše, že si nevie nájsť frajerku a zároveň si píše s kamoškou dvojzmysly
1una

Poznám chlapca, má aj FB a na ňom samé pekné citáty o láske, sklamaní, živote a podobne.

Aké bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že mu na jeho stenu dáva príspevky nejaká kamoška, ktorú si pridal iba nedávno. Na každú fotku, ktorú on pridá a je tam on, príspevok, video, ona dáva srdiečko. A nedávno si ona dala profil ako verejný, takže už som videla, že aj on jej často dával like, srdiečka, bozkávajuceho smajlika a písal pod jej príspevky.

Len nechápem, prečo na FB stále vypisuje, že je sám a tak veľmi by chcel frajerku? Keď ona, tá jeho kamoška sa mu podľa statusov, čo mu dáva na stenu a komentov, čo mu píše, doslova pcha do postele? A čo nám vravel, chodia spolu aj na pivo, do baru, na kávu alebo iba tak na zmrzlinu.
Keď som ho podpichla, nech sa s ňou dá dokopy, povedal, že nie, v žiadnom prípade.

Viete mi vysvetliť čo znamenajú tieto veci?

1. Keď nejaké dievča zdieľa príspevky na chlapcovej stene? Prečo to ona robí? To mu nevadí? Asi nie, keď jej to aj likuje.

2. Prečo píše, že má problém si nájsť frajerku? Keď ona sa mu zjavne vnucuje? A jemu to nevadí, lebo to nestopne, ale na to reaguje? A posielajú si navzájom srdiečka na príspevky a do komentov si dávajú bozkávajuceho smajlika, flirtuju a dávajú si dvojzmyselné komenty?

Hanna102

Facebook nie je realita. Ak ti mám dať dobrú radu, prestaň naň tlačiť, možno sa sám rozhýbe. Ak nie tak naň skús pomaly zabudnúť a bude ti lepšie . Nedrž sa pri chalanoch ktorí to s tebou nemyslia tak vážne ako ty s nimi.

1una

Ale nechápem, možno som hlúpa. Prečo mi potom aj do verejných komentov, ktoré každý vidí, na jeho stene, dáva srdiečka a pusinky?

Hanna102

Snažíš sa nájsť pozitíva tam kde nie sú. Chalan bol nadržaný tak ti napísal nech ideš k nemu. Ver mi, keby ťa chcel už dávno ste spolu. Zbytočne si nahováraš veci o ktorých aj tak sama vieš že sú blbosť a zbytočne si tým ubližuješ .

1una

Nie, naopak, na moje dvojzmysly a flirty sa vždy chytí a vždy reaguje. Pozitívne. Neviem to však dat do stavu normálny vzťah. Je možné, že sa iba pred kamoškou hanbil a preto jej povedal, že ma nechce?

1una

Minule mi písal, v noci, že nemôže spať, či si neprídem k nemu ľahnúť. Tak sme tak spolu srandovali a písali. Že si predstavuje, ako iba my dvaja spolu spíme na posteli. Ale v skutočnosti k tomu nikdy nedošlo.

slobodnemaciatko

To, co ty predvadzas je muzska, agresivna energia. Asi nechce mat vztah s "chlapom". Budes sa musiet naucit, ze v zivote nedostanes vzdy to, co chces a pochopit, ze on ma pravo si vybrat s kym chce byt.

Hanna102

Takto oň isto prídeš . Keď sa mu vnucuješ aj po tom čo jasne povedal že nemá záujem. Samozrejme že pochopil tvoje dvojzmysly, ak ich odignoroval alebo sa nič nedialo tak ho proste nepriťahuješ fyzicky a to by vysvetľovalo aj to prečo s tebou nechce chodiť .

1una

Žiaľ, nemôžem sa tak realizovať, lebo chcem iba jeho. Kvôli nemu odmietam druhých, vzťahy aj sex a to som mu aj napísala.

slobodnemaciatko

Urcite sa dovtipil a kvoli tomu nechce s tebou vztah. Vyzera byt rozumny chalan. Vsak sa mozes realizovat v profesii.