píše, že si nevie nájsť frajerku a zároveň si píše s kamoškou dvojzmysly

Príspevok v téme: píše, že si nevie nájsť frajerku a zároveň si píše s kamoškou dvojzmysly
1una

Poznám chlapca, má aj FB a na ňom samé pekné citáty o láske, sklamaní, živote a podobne.

Aké bolo moje prekvapenie, keď som zistila, že mu na jeho stenu dáva príspevky nejaká kamoška, ktorú si pridal iba nedávno. Na každú fotku, ktorú on pridá a je tam on, príspevok, video, ona dáva srdiečko. A nedávno si ona dala profil ako verejný, takže už som videla, že aj on jej často dával like, srdiečka, bozkávajuceho smajlika a písal pod jej príspevky.

Len nechápem, prečo na FB stále vypisuje, že je sám a tak veľmi by chcel frajerku? Keď ona, tá jeho kamoška sa mu podľa statusov, čo mu dáva na stenu a komentov, čo mu píše, doslova pcha do postele? A čo nám vravel, chodia spolu aj na pivo, do baru, na kávu alebo iba tak na zmrzlinu.
Keď som ho podpichla, nech sa s ňou dá dokopy, povedal, že nie, v žiadnom prípade.

Viete mi vysvetliť čo znamenajú tieto veci?

1. Keď nejaké dievča zdieľa príspevky na chlapcovej stene? Prečo to ona robí? To mu nevadí? Asi nie, keď jej to aj likuje.

2. Prečo píše, že má problém si nájsť frajerku? Keď ona sa mu zjavne vnucuje? A jemu to nevadí, lebo to nestopne, ale na to reaguje? A posielajú si navzájom srdiečka na príspevky a do komentov si dávajú bozkávajuceho smajlika, flirtuju a dávajú si dvojzmyselné komenty?

1una

Slobodné mačiatko, čo je na tom zlé? Chlapci predsa majú radi sex a mne tiež už dosť chýba. Tak som mu to dala najavo. Keby mu to vadilo, tak ma stopne, nie?

Ale nerobím to až tak priamo, ale cez tie dvojzmysly a flirtovanie. Hádam sa dôvtipil, o čo mi ide a nemá dlhé vedenie.

Hanna102

No lebo ho asi nepriťahuješ alebo to s tebou necíti tak vážne aby to bolo na vzťah . Možno ani nikoho nechce, aj ja vždy vyplakávam že nemám vzťah a keď už je na nejaký príležitosť tak už ho nechcem :D

1una

No keď ho zavolám, či nepôjdeme von, vždy povie, že áno a vždy pôjde. Ešte sa nestalo, žeby nešiel. A keď volá on mňa, tiež idem. Chodíme aj s viacerými kamoškami a kamošmi aj sami.

Každý deň si píšeme, aký sme mali deň, smejeme sa na našich zážitkoch, plánujeme, kde pôjdeme na pivo nabudúce, aj keď sme spolu je mu so mnou zjavne super. Tak prečo nechce so mnou normálny vzťah? Môžte aj tipovať.

Hanna102

Z toho že ti lajkuje fotky a komentuje ich si si vyvodila že ťa chce? :D alebo z toho že s tebou chodí von? ... to už keď pošlem chalanovi srdiečko do správy tak chcem automaticky vzťah ? Asi si si niečo len namýšľala a on to bral len ako kamarátstvo alebo ťa len namotával :) nestrácaj s ním čas toto na vzťah asi nebude

1una

iným dievčatám dáva len obyčajné liky. aj to len občas im dá na niečo like. hihi.

Ale tak mohol povedať, že nevie alebo teraz nie. Ale on povedal rázne nie, že nikdy by so mnou nechcel chodiť. V tom hlase nebola ani štipka zaváhania.

dobreuz

Asi chce len priateľstvo, je strašne nerozhodný alebo má možno v „hľadáčiku“ inú. Tu na fóre môžme asi len tipovať.

1una

Chodíme von, kupuje mi drinky a vždy sa bavíme a veľa smejeme. Raz sa ho moja kamoška opýtala, či sa nedáme dokopy. Ale to ja som ju vyslala na misiu. A ja som tajne počúvala, hihi. Ale on povedal nie, že nechce so mnou chodiť. Nechápala som.

Ale robím sa pred ním, že o tom neviem. Prečo by ma nechcel, veď aj on mi takmer všetko likuje a dáva srdiečka a aj sám mi povedal, že je po mnou zábava a som super dievča?