Je tu niekto komu sa podarilo schudnúť 20kg? prosím poradte

Príspevok v téme: Je tu niekto komu sa podarilo schudnúť 20kg? prosím poradte
chcemschudnut1

Ahojte ludia prosim poradte. Je tu niekto komu sa podarilo schudnut 20 kg? Ako? Pretoze ja uz som zufala. Mam 166cm a 80 kil . Velmi by som chcela mat aspon 60 kg uplne by mi to stacilo. Viem 80kg je hrozne cislo na moju vysku ale vzdy ked schudnem tak maximalne 1-2 kilá a viac nic. Potrebovala by som radu od niekoho komu sa fakt podarilo schudnut a vahu si od tej doby udrzuje. Co ste jedli a co ste naopak uplne vyradili ? Dakujem velmi pekne

Mozolka

Ahoj,
ja som mala podobný problém po 1. dieťati som nemohla schudnúť z 82 kg na svoju pôvodnú váhu, skúsila som rôzne jedálničky, tréningové plány či spaľovače. Po márnej snahe mi známa poradila stránku www.sibutramin.cz kde som si na jej odporúčania kúpila Yeduc +, bála som sa, že len ďaľšie marketingové ťahy, najprv som brala len tabletky a podarilo sa mi 3 až 4 kg týždenne. Neskôr keď sa mi podarilo režim doma nastaviť pripojila som aj kardio vo fitku a šlo to na 5 až 6 kilo týždenne. Teraz som absolútne bez tabletiek a svoju váhu si stále držím a necítim ani pocit hladu a nutkanie stále jesť ako tomu bolo pred tým. :) Skús to možno to pomôže aj tebe nastaviť svoj režim.

swistica

Tazko radit, ked nepozname tvoj zivotny styl a stravovanie. Mozno sa napchavas knedlami a mozno jedavas cicer a aj tak nechudnes. Skus si najst trenera a chodit do fitka. Naucis sa cvicit, ziskas navyk aby si potom pokracovala i sama a vytvori ti aj stravovaci rezim. A hlavne si davaj ciastkove ciele. 20 kg ta tak akurat demotivuje. Zacni s cielom napr. 5 kg. Ked ich dosiahnes a stabilizujes, pojracuj dalej.

dobreuz

Jaaaaj 166 cm 70 kg veď to bude stále širšia ako vyššia už sa spamätaj chlapče :=) a nejesť 14 h je v pohode, samozrejme počas spánku a nič nerobenia a áno, uvoľňuje to rastový hormón CMUQ.

Tomas12345

Nemyslím si že až 20 kilo potrebuješ schudnúť, kludne ti stačí do tých 10 kilo schudúť na 70kg. Postupne vynechaj mucne jedla a ostatné jedz normálne, + nejaký ten pohyb, 30 minút chôdze.

dobreuz :

Z hladovky sa lepšie naberá svalová hmota ? No ja neviem. Z čoho sa naqberie tá svalová hmota ked človek neprijme žiadne jedlo ? Pri hladovke sa chudne bud z tukov (ak človek tuky má), alebo zo svalov, ale že by sa pri hladovke priberalo na svaloch to počujem teraz prvý krát.

TazkaOtazka

To je taka somarina "vecer nejedz po 17." Nejedz 2 - 3 hodiny pred spanim a na veceru si daj nieco lahke a bude to fajn. Vynechaj rafinovany cukor, minimum peciva, priloh, vela zeleniny, ovocia (najlepsie v doobednych hodinach), orechov (zdrave tuky, ale s mierou), dietne maso a pod. Ja som takymto sposobom schudla okolo 18 kg.

dobreuz

Medi1 tak hej, nevravím že v žiadnom prípade netreba jesť po 17tej ale keď už tak bielkoviny a nie cukry alebo tuky. A je v podstate jedno, koľkokrát človek je počas dňa, dôležitý je príjem kalórií na konci dňa, t.j. za celý deň.

Medi11

dobreuz
Nie som odbornicka na vyzivu, takze ti nejdem oponovat. Len som z vlastnej skusenosti napisala, ze mne to tak nezaberalo, prave naopak. Vlastne ani nepoznam ludi, ktorym by toto pomohlo. Tym nespochybnujem to, ako to mas zauzivane. Ale myslim, ze ked bola doteraz (pravdepodobne) zvyknuta jest kedykolvek, mohol by byt toto pre jej organizmus dost velky sok a mozno by tak chudnutie velmi rychlo skoncilo.. Podla mna nic nepokazi tym, ked bude normalne jedavat, mensie porcie, nic tazke a posledne jedlo dna 2h pred spankom.. To nemoze nejak velmi zatazit travenie. Skor keby sa na noc napchala niecim tazkym, mastnym a sla hned spat. :D

dobreuz

Práveže hladovka uvoľňuje rastový hormón a lepšie sa naberá svalová hmota :) Ja jem naposledy 16:30 (max jedno malé ovocie neskôr) a potom až o 7:00 ráno a som štíhly :) A keď zje človek nalačno niečo tak sa mu z toho jedla lepšie využijú živiny pretože nie je tráviaci trakt preťažený a črevá tiež.

Medi11

Ahoj,
ja som na tom bola pred vyse rokom skoro rovnako, akurat par cm menej a par kg vyse, jednoducho des. :D Schudla som minuly rok vyse 20kg, teraz mam nieco okolo 61kg. Stale vela, ale lepsie nez predtym a stale idem dole, este tak 10kg. Dobre tipy su v prvych dvoch prispevkoch. Specialne v druhom, presne to iste som robila a schudla tak. Nic som nehrotila, ziadne diety, hladovanie, ale nejest blbosi a zbytocne vela a pohyb. A nevaz sa stale! Vsimaj si prve uspechy na obleceni, ze ti je volnejsie, pomaly obliekas to, co si dovtedy nemohla..
A to v tretom prispevku si ani nevsimaj. :) Nie je vacsia blbost ako “nejest po 17tej” ...To sa ani necudujem, ze takym ludom sa nedari schudnut, ked hladuju, spomalia si metabolizmus a telo si potom uklada viac tukov do zasoby na “horsie casy”, cize clovek pribera, resp. nechudne.

Chikita48

Ahoooj,mne sa moc chudnut nedari,ale dam ti tipy ako schudnut.Zaklad je nejest po 17tej.Vecer si nastruhaj zazvor a zalej ho horucou vodou a vypi.zazvor perfektne spaluje tuk.dalej ziadne sladkosti ani vyprazane.ked si vecer hladna tak si zuvacku.pohyb pomaly pridavaj.drzim páceky