Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke

Príspevok v téme: Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke
otazkova

Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke proporcie ako prsia, zadok, pas, tvar atd.
Preco uprednostnuju to vonkajsie co sa da upravovat a nie to co je vnutri, povahu, dobre srdce..
Preco su tak osprosteli ze neskor lutuju ze si vzali vlastne krasnu mrchu co ide po prachoch a ma tyransku povahu alebo naopak je falosna mrcha.
Preco je pre nich prvorade sexi telo a vnutro je im ukradnute?
Preco su tak tupeli?
Ved castokrat ktasne jablko je po zahryznuti zhnile..

Kalgan1

Su aj ini chlapi, len ti su vacsinou introverti a maju problem si najst niekoho, boja sa spravit prvy krkok. Viem to, lebo taky som. Urcite nie sme vsetci chlapi hovada, ale zistil som, ze aj vela zien pohrda citlivejsimi povahami, takze som uz rezignoval na vztahy, lebo nikdy nie som pre nikoho dostatocne dobry.

ahjaj

Na túto tému sa robili aj psychologické výskumy. Zistili, ze dobre vyzerajúcemu človeku majú ľudia tendenciu pripisovať aj lepšie schopnosti a povahové vlastnosti.

taktoje

Otazkova preco?
Preto moja lebo muzi maju rozum nizsie az lonovych partiach teda v genitaliach padnuty. V hlave maju prazdno.
Cest vynimkam!!! Ale tyvh je ako safranu..
Muz s mozgom v gatiach je ako bujak v ruji ked vidi kravu. Prosto postavi sa mu a uz ma v hlave predstavy akoby si zasunul a vypustil naboje.

ehm

Presne ako píše dobreuz, je to obojstranná záležitosť. Myslím si, že som vo vnútri dobrý človek a inteligentný chalan a aj napriek tomu, že si viacero dievčat so mnou výborne rozumelo, tak si vždy vybrali nejakého iného, lepšie vyzerajúceho muža, s ktorým neraz nemali toho toľko spoločné ako so mnou a ja som vždy zostal len sklamaným kamarátom.

Odpovednik

Otazkova, ide predovsetkym o to, ze chlapa musi zena vzrusovat, aby s nou mohol mat sex. A co chlapa vzrusi viac, ked so zenou bude rozoberat atomovu fyziku alebo ked na neho vytasi 4-ky prsia...?

dobreuz

Sloniecko presne tak. Hľadajú alfa samcov a potom im ostanú len oči pre plač. A tak im treba. Ale ako vravím, je to presne 50/50 lebo aj chlapi idú po ženách z Dčkami atď... Proste celkovo ľudská hlúposť je nekonečná.

Sloniecko

dobreuz
suhlasim s tebou, presne to iste predsa robia aj zeny. A dokonca vela z nich okrem vzhladu a postavenia ide aj tazko na prachy. Poznam naozaj nejednu, ktora si zacala s poriadnym samcom a teraz ostali s dietatom osamote, ked mlady pan isiel zalovit inam.