Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke

Príspevok v téme: Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke
otazkova

Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke proporcie ako prsia, zadok, pas, tvar atd.
Preco uprednostnuju to vonkajsie co sa da upravovat a nie to co je vnutri, povahu, dobre srdce..
Preco su tak osprosteli ze neskor lutuju ze si vzali vlastne krasnu mrchu co ide po prachoch a ma tyransku povahu alebo naopak je falosna mrcha.
Preco je pre nich prvorade sexi telo a vnutro je im ukradnute?
Preco su tak tupeli?
Ved castokrat ktasne jablko je po zahryznuti zhnile..

petroneta

cloo, lebo auto a nadpriemerný zárobok svedčia o jeho úspešnosti a schopnosti prebíjať sa životom. Aj v prírode sa samice pária so silnými jedincami, ktoré neskučia so stiahnutým chvostom. To tie silné jedince im dávajú väčšie šance na prežitie.
Tak nechcú ufňukanca, čo si nevie kúpiť ani len ojazdené auto a nie je schopný samostatne bývať v dospelom veku a do 5 rokov po ukončení školy.

mysli

Muzi by si mali jedno uvedomit ked idu po zene s dokonalym cize prehnane umelo dokonalym vzhladom ze take "krasky" potrebuju aj dost prachov aby mali zaco cvakat tie svoje skraslovacie procedury a z coho ich mili pani budu cvakat no z vasej penazenky :-D
Zase taka akoze kraska na ulici nieje urcite takou kraskou aj v posteli po prebudeni ci ked ma 38° horucku. Len aby ste nezazili sokovy stav :- D
A casto doko ale telo a vzhlad je casto spajane s rozmaznanou a sebeckou povahou. Takej sa svet toci len okolo jej vlastneho dobra.

BJ_2

Ona sa pytala na otazku, preco existuju muzi...
na to ste jej neodpovedali.
Ten dovod, preco taki existuju.

Teda ona sa nepytala ci su vynimky, lebo su. Ona sa pytala, preco existuju taki muzi.

Kalgan1

Cloo: Mensie zovseobecnenie: Tak ono, zeny si z evolucneho hladiska vyberaju najschopnejsich jedincov, pretoze si s nimi zakladaju rodinu. Nikto nechce byt s luzrom. Na druhej strane, su ludia (zeny aj chlapi), ktori navonok vyzeraju úplne normalne, len proste nemaju najspolocenskejsiu povahu a tazko si vytvaraju nove znamosti, priateľstva, vztahy. Ja som uz hrozne opatrny na to komu sa s cim zdoverim, lebo som mal dost zle niektore znamosti (napr. kamaratov, ktori so mnou sli len preto von, aby sa s niekým opili a vyplakali sa, kamaratky, ktore ma len vyuzivali). Ono ide skor o charizmu ako vyzor a ked clovek je smutny, je to na nom niekedy aj vidiet. Ale ked je clovek aspoň trochu otvorený svetu, tak musi vidiet, ze su spolu rozne kombinácie ludi. Len niekto ma proste viac smolu ako druhy, niekto ma skor uzavretejsiu povahu aj keby rad bol s inymi ludmi. Vtedy sa tazsie buduju vztahy a ja som napr uz rezignoval na to, ze budem mat nejaku partnerku. Hlavne som realista a viem, co mozem ponuknut, peniaze a auto to urcite nie su, takze z hladiska buducej partnerky som vlastne aj ja nie moc atraktivny, pretoze vobec neviem, ci chcem mat vobec deti...

clooo

Ja sa zas pýtam, prečo si ženy všímajú len mužov, ktorí nadpriemerne zarabajú, majú auto, sú vysokí a pod. ? A to nehovorím o žiadných krásavicach, v mojom okoli vidávam aj vyslovene neatraktívne ženské, ktoré majú na mužov astronomicjy vysoké nároky. A stavím sa o čokoľvek, že pre teba tiež chudobní, nízki a muži s inými "nedokonalosťami" ani neexistujú a vlastne píšeš len o nejakých pracháčoch, ktorí si zas nevšimnú teba.