Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke proporcie ako prsia, zadok, pas, tvar atd.
Preco uprednostnuju to vonkajsie co sa da upravovat a nie to co je vnutri, povahu, dobre srdce..
Preco su tak osprosteli ze neskor lutuju ze si vzali vlastne krasnu mrchu co ide po prachoch a ma tyransku povahu alebo naopak je falosna mrcha.
Preco je pre nich prvorade sexi telo a vnutro je im ukradnute?
Preco su tak tupeli?
Ved castokrat ktasne jablko je po zahryznuti zhnile..
Preco existuju muzi ktori su zamerani nie na povahove vlastnosti zien ale len fyzicke
otazkova: A ženy sú často aké? Niekto sa správa milo, pozorne - odbijú ho (lebo to nuda ne? ta len milý je a ta asi neni zly ale ta vieš no ta chyba tomu iskra)
Radšej si zoberú niekoho s iskrou, s ktorého sa vykľuje tyran a potom plačú
Ja neviem prečo existuje akoby nejaké nepísané pravidlo, že pekná baba musí byť automaticky mrcha a dobré srdce bude mať tá výzorovo obyčajnejšia. Stále dookola sa to tak prezentuje.
Ako nehovorím, že nie sú niektoré pekné baby aj pekné mrchy, ale tie sú väčšinou zároveň tak namyslené a umelé, že je to zároveň odpudzujúce.
Ale čo si všímam v okolí, tak práveže mnohé pekné baby sú častokrát milšie, usmiatejšie a otvorenejšie, ako tie nepekné. Možno je to tým, že sú vnútorne so sebou spokojnejšie a nepotrebujú sa teda reprezentovať nejakou závisťou či skrytou zášťou.
Citam tu samé nezmysly. Nepoznam ziadneho muza co by isiel po akoze dokonalej zene. Jedine ze sa to tu hemzi teenagermi, to by tak sedelo na to co tu prezentujete. Z mojho okolia, a to sa stretavam s vela ludmi, nepoznam chlapa co by prahol po umeline alebo vychrtline alebo modelke. Nechapem ci vela casu travite na fb a insta, lebo asi nezijete v realite. Je jedno, aka je ta baba, jedine co viem, kazdy chlap sa otoci za kazdou dvaciatkou, moze byt aj pri tele ale skrz vek sa proste pozrie, otoci. Umele chlapov nezaujmaju, nevidim to nikde. Zaujmaju ich normalne, skor priemernej postavy a hlavne dvaciny. To je to s cim sa stretavam ja. A dokonca, tie umeliny ako to tu s hnevom nazyvatr su v bare bokom, nevedia sa bavit, su tuctove a nikoho fakt nezaujmaju. A uz to neni ani v mode. Idu baby s charizmou, priemernym telom a tale na ktorych je co spoznavat. Pekne su uz okukane, to je moj postreh.
lebo je taká doba, že každí sa chce len ukazovať a predvádzať!...
Momentik25
by si sa cudoval kolko vztahov a manzelstiev vznika z rozumu ked ju nechcr nik iny tak berie aj takeho co za normalnych okolnosti by nechcela, ked sa vyda za prveho aj ked jej nieje celkom pochuti len preto aby vypadla prec z domu lebo zle vychadza s rodicmi, ked sa vyda len preto lebo chce ist byvat inam a netrcat v tej dedine ci v meste kde sa narodila, ze sa ozeni len preto s takou aby mal uz konecne pokoj od reci ze je stary mladenec alebo ze tuzi po detoch a nech mu ich hocjaka porodi ake nech su uz deti, ze sa ozeni len preto aby sa nemusela o neho starat matka aby nebol na smiech ale zena, ze sa vyda len preto aby mala deti aj ked s muzom co ju nepritahuje, ze sa vyda len preto aby nebola sama slobodna medzi rovesnickami, ze sa ozeni len preto lebo na uz nato vek aj s takou ktoru by normslne nechcel ... vela ludi co vstupovalo do manzelstva ci do vztahu takto zmyslalo a zmysla.
Z toho su za pat rokov rozvody ci nefunkcne manzelstva kde su spolu uz len kvoli detom ci nechuti nieco po rokoch natom menit.
Ludia sa neberu casto z lasky ale z vypocitavosti.. nik si to ale neprizna :-)
prosím vás, to isté platí aj opačne. skôr je to tak, že ženám záleží viac na vzhľade ako mužom, ale to len dobre skrývajú. berú si zabezpečených mužov, ktorí síce nie sú atraktívni, ale vedia ich finančne zabezpečiť.
platí to obojstranne, aj muži, aj ženy sexuálne chcú takých ,ktorí sa im fyzicky páčia. rozdiel je len v tom, že ženy sa dokážu zatnúť a mať vzťah aj s takým, ktorý ich nepriťahuje a hovoriť že ich priťahuje ich povaha a tak... osobne by som nikdy s takou ženou nechcel nič mať... keby mi nejaká povedala, že ma miluje kvôli povahe a že na vzhľade nezáleží, tak by som to bral ako obrovskú urážku voči mojej atraktívnosti. to je ako keby ti hovorila že si hnusák nepríťažlivý, ale miluje ťa lebo máš aspoň dobrú povahu... a vzťah má byť aj o tom, že si dvaja rozumejú v posteli a jeden druhého sexuálne priťahuje.
obidve pohlavia to majú takto, len muži sú v tom úprimní narozdiel od žien.
Že vraj auto je nevyhnutnosť :D Potom neplačte že máte v lete 40 stupňov a zo dňa na deň sa oteplí/ochladí pocitovo aj o 20 stupňov :)
Manželka nebude, vzťah nechcem, na chrbte odnesiem aj 100 kg takže ok.
Dobreuz si muz? Podla textu vyzera..
Pocuj stacia vlaky autobusy ..
Ale ked ti bude treba robit nakup velky takco zavolas taxik?
Ked by nahodu nastala evakuacia tiez zavolas taxik?
Ked sa ti manzelka zrani alebo nievo ine zavolas taxik?
Ked sa ti pokazi chladnicka zavolas taxik ci pojdes nebodaj na vlaku?
Ked budes chciet ist na niekolko dnovy vylet zavolas taxik alebo sa budes trepat z vlaku do vlaku ? Ci z autobusa do autobusa?
Auto je v dnesnej dobe casto nevyhnutnost.
Porovnávať ľudí a zvieratá jžš... Inak tiež nechcem auto a ani v budúcnosti, vďaka autám je zničená ozónová vrstva a sú také výkyvy v počasí a určite by som si nekupoval auto kvôli žene haha :) Stačia mi autobusy, električky a vlaky.