Útočí na mňa vlastný pes

Príspevok v téme: Útočí na mňa vlastný pes
Anonym 123

Dobrý deň potreboval by som radu, mám 1 ročného psa ( čierny retríver)... nikdy som sním nemal žiadny problém no nedávno bez nijakej príčiny na mňa začal štekať a vrčať... neviem čo sa sním stalo... pritom k ostatným členom rodiny sa správa úplne normálne.... neviem čo mám robiť nikdy som mu nič zlé neurobil...od tej doby kedykoľvek keď sa k nemu priblížim tak na mňa útočí..

BJ_2

Vsetky potencionalne problemy so psami, a este aj tie do buducnosti, maju rovnake riesenie. Nekupovat si psi. Doporucujem kazdemu.

dobreuz

Triezvyrozum - to skôr ľuďom sa nedá veriť ale OK. Inak retrievery a labradory sú najpokojnejšie psy vôbec, takže určite je niekde chyba u ľudí a nie u psa.

triezvyrozum

pes je len zviera.... kona pudovo neda sa mu verit... uz sa spamatajte prosim ake hladanie cesty...hladat cestu by si mali k sebe viac ludia !!

slobodnemaciatko

Nejde o pohyb, ide o zmenu prostredia, v ktorom si voci tebe vytvoril agresivny navyk. Na tu prechadzku musi ist s nim niekto iny z rodiny a ty sa pridaj. To neprejde, len tak. Budes musiet s nim pracovat. Kto ho krmi? Dava mu jest?

Anonym 123

Je to pes..na prechádzky s ním až tak moc často nechodím..( raz za týždeň)....ale je na voliere pohybu má dosť...