kolko krat?

Cavvo

Pomyleny, ja ti nemozem radit a uz urcite si nezoberiem na zodpovednost rozbitie rodiny. Skor si mal rozmyslat, ked si sa zenil, ze ci je to ta prava. Ja by som si ale nehladal bokovku, lebo zeny, ktore idu so zenatym maju vzdy nejaky osobny problem, minimalne si same seba nevazia a tak ten sex s nimi nikdy nemoze byt taky skutocny, skor ako dosledok frustracie alebo zamerany na osobny prospech. Venuj sa zene, vymyslaj prekvapenia, bud k nej mily, daj jej na javo, ze je pre teba jedina a dolezita a ze ma v tebe oporu a ten sex pride, ale nevyvolaj v nej pocit, ze to robis kvoli tomu, ze chces sex.
Inak dnes sme mali sex s manzelkou 3x a ten posledny bol uplne super, lebo bol vyvolany romantickym filmom, normalne sa na mna vrhla a vydobila si oralny orgazmus, ledva som to vladal prehltat, co z nej islo ;)

Pomyleny

Kde to zijem, moja polovicka mi uz viac krat povedala "pre mna sex nie je dolezity", a ja by som ju chcel aj kazdy den, hoci ma nadvahu, mali sme dva tyzdne v priebehu stvrt roka, ked sme boli spolu kazdy den, raz dokonca dvakrat za den, bol som stastny ako blcha ale trochu som sa uz bal ze to uz nevydrzim (vzdy ju chcem uspokojit),ale rozhodne by som chcel byt aktivny aspon kazdy druhy den, ak okolnosti dovolia, ak je teda unaveny z prace, ale sa boji ze nevydrzi, viem si predstavit ze kazdy den je pren moc, treba o tom pokecat,
@Cavvo, mam si teda najst bokovku, alebo mam odist, mame ale deti,ale aj tak sa presviedcam ze spolu nezostarneme ak sa nieco nezmeni

Cavvo

Ja viem, ze mi asi neuveris, ja mam 48, manzelka 47, sme spolu 30 rokov a mame sex kazdy den a cez vikend aj 2-3 × za den a to aj pocas menstruacie. My sme sa jednoducho nasli. Vyznavame si lasku, pusinkujeme sa, objimame, posielame si srdiecka, ked spime, drzime sa za ruky, kto nas pozna, tak nas berie ako vzor pre nich. Vyzerame minimalne o 10 rokov mladsie ako nasi vrstevnici, to robi ta intenzita sexu, jednoducho tie kazdodenne endorfiny sa prejavia. Manzelku vsetci obvinuju, ze si dava pichat botox :)
Ak ti nedava partner v sexe co potrebujes, najdi si ineho. Sex je podla mna to najdolezitejsie vo vztahu a ked to klape v nom, tak bude zarucene klapat aj vsetko ostatne a dlhe roky, len toto zeny nechcu bohuzial pochopit...

Monca moja

Ked som mala 17-25 rokov mala som chut na sex a sex s partnerom kazdy druhy den, niekedy aj kazdy den.
Po 25-ke ( teraz uz mam 35) to akosi islo dolu vodou a moja potreba sexu je 1x tyzdenne. Kludne by som vydrzala aj 2 tyzdne pauzu, resp stacilo by mi sexovat v strede mentruacneho cyklu vtedy mam ozaj chut inak moc nie, ale vzhladom k partnerovi mame sex 1x do tyzdna cca on by najradsej stale ja na to proste chut nemam.

Bobricek

Neviem, koľko máš ty a partner rokov. Pri mladom páre je podľa mňa každý deň úplne v pohode, niektoré majú aj 2-3x denne. Pri stredne starom páre je každodenne asi trochu príliš. Staršie páry, ak ešte sex prevádzajú, im to stačí aj raz mesačne. Takže záleží aj od veku.