Ahojte,
chcela by som vediet ci by ste mali niekedy v zivote pochopenie byt vo vztahu, kde si s chlapom super rozumiete, lubite, sa, mate skvely sex, celkovo proste pekny zivot, venuje sa vam, viete, ze vas nechce opustit...je to vsetko priam dokonale...len on ma slabost pre pekne zeny a vy tusite, ze ak by bol v situacii kedy je s peknou zenou nahodou niekde v sukromi, ktora chce sex, tak nepovie nie, lebo to berie ako sex. Ja totiz rozmyslam, ze vela ludi ma nejaku zlu vlastnost a toto beriem ako jedinu nevyhodu na nom. Rozmyslam, ze budem tolerovat tuto nedokonalost na nom a nechcem o neho prist aj keby ma raz za cas podviedol, pokial ma nebude zanedbavat a budem citit, ze ma stale lubi....ked som to povedala kamoske ta ma vysmiala, ze som sprosta, ze to chcem tolerovat... A beriem to tak, ze ked si potrebuje niekedy uzit s inou zenou a je takto stastny tak mu do doprajem. Myslite si tiez, ze som nenormalna? Mam totiz aj realne podozrenie, ze ma podviedol, ale radsej sa nato nepytam a nechcem nic zistit. Bol na chate a prisiel domov a bol taky trosku divny 1 den taky smutny akoby alebo zamysleny a odvtedy sa ku mne sprava este lepsie, viac sa mi venuje proste akoby sa tam nieco stalo. Bola to chata z jeho firmy a viem, ze ma tam aj pekne kolegyne. Sme spolu 5 rokov. Na akcie, party, chaty chodime spolu stale az na par vynimiek do roka. Je uzasny, pozorny a stara sa o mna,. Len chcem vediet vas nazor ci by ste dokazali toto prehliadat ak by vam v tom vztahu nic nechybalo???