Da sa zit plnohodnoty zivot aj s nevernym parnerom?

Príspevok v téme: Da sa zit plnohodnoty zivot aj s nevernym parnerom?
Laura1289

Ahojte,

chcela by som vediet ci by ste mali niekedy v zivote pochopenie byt vo vztahu, kde si s chlapom super rozumiete, lubite, sa, mate skvely sex, celkovo proste pekny zivot, venuje sa vam, viete, ze vas nechce opustit...je to vsetko priam dokonale...len on ma slabost pre pekne zeny a vy tusite, ze ak by bol v situacii kedy je s peknou zenou nahodou niekde v sukromi, ktora chce sex, tak nepovie nie, lebo to berie ako sex. Ja totiz rozmyslam, ze vela ludi ma nejaku zlu vlastnost a toto beriem ako jedinu nevyhodu na nom. Rozmyslam, ze budem tolerovat tuto nedokonalost na nom a nechcem o neho prist aj keby ma raz za cas podviedol, pokial ma nebude zanedbavat a budem citit, ze ma stale lubi....ked som to povedala kamoske ta ma vysmiala, ze som sprosta, ze to chcem tolerovat... A beriem to tak, ze ked si potrebuje niekedy uzit s inou zenou a je takto stastny tak mu do doprajem. Myslite si tiez, ze som nenormalna? Mam totiz aj realne podozrenie, ze ma podviedol, ale radsej sa nato nepytam a nechcem nic zistit. Bol na chate a prisiel domov a bol taky trosku divny 1 den taky smutny akoby alebo zamysleny a odvtedy sa ku mne sprava este lepsie, viac sa mi venuje proste akoby sa tam nieco stalo. Bola to chata z jeho firmy a viem, ze ma tam aj pekne kolegyne. Sme spolu 5 rokov. Na akcie, party, chaty chodime spolu stale az na par vynimiek do roka. Je uzasny, pozorny a stara sa o mna,. Len chcem vediet vas nazor ci by ste dokazali toto prehliadat ak by vam v tom vztahu nic nechybalo???

je to

najprv som si myslela, ze by som vedela byt tolerantna, ale vrcholne neznasam klamstvo, ked mi niekto klame do oci alebo pise blbosti, vyhovara sa a to klamstvo priam trci z toho, tak asi hlavne to by mi vadilo.

slobodnemaciatko

Kolko lasky musi byt v takom muzovi, ked si aj kazdy den hlada inu, cudziu zenu na sex a kolko lasky musi byt v takom muzovi, ked s obidvomi moze spat bez kondomu?
Fakt plnohodnotny zivot v laske...

Zuzulik8

Ja by som takeho chlapa nechcela ale je len na tebe ci ti to vadi. Ak tak vies byt stastna. Len tam je to riziko ze ked to robi v opitosti asi tazko si spomenu na kondom a bud moze nejaku nabuchat alebo aj nieco chytit.

Lunami

Prado totizto nikdy poriadnu zenu nemal. A uz ked nejaku mal, bola taka ,,hlupucka", sam jej neuveril, ze ked bol vikend na sluzobnej ceste, tak sa vyspala 13 krat s jeho znamym.

Lunami

Aha! A co keby on prejavil toleranciu voci tebe a prestal chlastat, ked je z toho potom trosku blby? Inak, pre zenu moze byt sex tiez bez citoveho fixovania na osobu s ktorou zazije ulet. Pan mudrlant tam dole.

Prado

Zeny uz to konecne sakra dobre pochopte, muzi su z Marsu, zeny z Venuse... Chlap si nespaja sex s laskou, dokaze ho mat s hocijakou babou, ktora sa mu iba fyzicky paci a nic k nej neciti. Ide iba o pud a ak kvoli takejto ubohej nevere chcete prist o chlapa, s ktorym mozete stravit v laske cely zivot, tak to rieste. Ak chcete byt stastne, tak akekolvek podozrenie mate, tak drzte huby a pockajte si, ci sa vam k tomu prizna sam. Ale ak sa prizna, mate problem, lebo tym hovori, ze to neberie iba ako sex a chce riesit vas vztah.
Ak si myslite, ze vas chlap je najvernejsi na svete, tak mu nastrcte nejaku sexicu, ktora sa mu bude nukat a uvidite co urobi. Nevera je iba zalezitostou vhodnej prilezitosti, ale nie dovodom na rozpad dlhorocneho vztahu.

Laura1289

Dakujem vam za vase nazory.

No je to take tazke aj pre mna, verte mi, zeby som bola najradsej kebyze mi je verny cely zivot, ale ja nejako nie som taka naivna ako ine zeny a proste ho poznam ked je opity...myslel si, ze ho nepocujem a bavil sa raz s kamosom, ze laska je laska a sex je sex. No verte mi, keby ste nas videli, mysleli by ste si, ze sme dokonaly par, skvelo si rozumieme a viem, ze on je dobry chlap, ma dobru povahu az na toto. Je aj dost citlivy, len ked je opity ma v sebe takuto vasen. Neviem ci to chapete, ale proste je vasnivy ku mne a proste tazko povedat ci by to vedel ovladat, kebyze ho nejaka zena zlaka...je predsa len chlap. Inak ma velmi vela kamosiek, v kolektive je neskutocne oblubeny. Je to clovek stvoreny na party- spolocenska som aj ja, ale ja nemam potrebu mu byt neverna, citila by som ss a ako stetka. No v kazdom pripade myslim si, ze je vyhoda, ze viem koho mat doma, ako sa tvarit ako naivka totalna a zit v nerealnom svete.

je to

ako si ho opisala, asi aj hej. jedna znama to tak ma.
a poznam este ine pary, kde maju dohody obidvaja. tam uz to chapem tazsie, neviem, ci tam je stale laska.

SofiaElla

Ak ti môžem odporučiť, toto určite nerob. Nepodozrievaj svojho partnera z nevery, len preto, že prišiel z chaty v inej nálade. To totiž nie je otázka, či ty máš byť s pravdepodobným neverníkom, ale či on má byť so žiarlivou ženou.
Keby som však vedela, že ma podviedol, tak nie, určite by som s takým mužom neostala.