Ahojte, mam 24, priatel 25. Je mily, pozorny, proste skvely. Sme spolu priblizne mesiac, ale nasla som u neho problem a mam z toho strach.
Roky uzivam hormonalnu antikoncepciu. Takze som to brala automaticky, ze ked sex, tak bez kondomu. Priatel ako keby sa zlakol a cuvol. Potom sme sa rozpravali a povedal mi, ze ma strach, ze ved mozem otehotniet, ze su rozne pohlavne choroby a tak dalej. Ostala som v nemom uzase a nevedela, ze ci sa smiat alebo plakat. Vysvetlila som mu, ze HAK beriem roky a nebola som tehotna, ze sa nema coho bat. No ale ked zacal s tymi chorobami, tak som bola opat zaskocena. Vravel, ze on by radsej sex s kondomom, ze je to bezpecnejsie. Aj ma presla chut.
Ked som mu spravila oral az do konca, ostal zaskoceny, ze to je prvykrat. Pripadala som si ako ku... a rozmyslala som, ze ci on zil posledne roky v jaskyni alebo co. Pretoze ja to povazujem za normalne a beriem to tak, ze to patri k tomu.
Preto by som vas chcela poprosit:
1. Co s tou HAK a jeho poziadavkou sexu s kondomom, ako mu to vysvetlit?
2. Je oral az do konca nieco zvlastne alebo nie? Kolko z desiatich zien s tym nema problem?
Dakujem,
Janka