Sex bez kondomu - priatel ma problem

Príspevok v téme: Sex bez kondomu - priatel ma problem
Dzankaaa

Ahojte, mam 24, priatel 25. Je mily, pozorny, proste skvely. Sme spolu priblizne mesiac, ale nasla som u neho problem a mam z toho strach.

Roky uzivam hormonalnu antikoncepciu. Takze som to brala automaticky, ze ked sex, tak bez kondomu. Priatel ako keby sa zlakol a cuvol. Potom sme sa rozpravali a povedal mi, ze ma strach, ze ved mozem otehotniet, ze su rozne pohlavne choroby a tak dalej. Ostala som v nemom uzase a nevedela, ze ci sa smiat alebo plakat. Vysvetlila som mu, ze HAK beriem roky a nebola som tehotna, ze sa nema coho bat. No ale ked zacal s tymi chorobami, tak som bola opat zaskocena. Vravel, ze on by radsej sex s kondomom, ze je to bezpecnejsie. Aj ma presla chut.

Ked som mu spravila oral az do konca, ostal zaskoceny, ze to je prvykrat. Pripadala som si ako ku... a rozmyslala som, ze ci on zil posledne roky v jaskyni alebo co. Pretoze ja to povazujem za normalne a beriem to tak, ze to patri k tomu.

Preto by som vas chcela poprosit:
1. Co s tou HAK a jeho poziadavkou sexu s kondomom, ako mu to vysvetlit?
2. Je oral az do konca nieco zvlastne alebo nie? Kolko z desiatich zien s tym nema problem?

Dakujem,

Janka

Iva2

Rada dávam aj príjmam, je to vzrušujúce sa dívať čo to s ním robí. Až do konca - u oboch. Kedysi som s tým mala problém, ale po výmene partnera som si to obľúbila. Z názorov kamarátiek napíšem, že tak 4 z 5 robia orál mužovi.

Nezmarko22

Oral do konca je super. Kazdy normalny chalan to chce, tak isto aj hlboku fajku a vysukat hrdlo. Co sa tyka antiky tak je to super tiez lebo sa moze urobit do teba. Nepytala si sa ci nema nahodou nejaku chorobu len sa ti to boji povedat ?

Petricek91

K prvej otazke nech sa vyjadria asi skor zeny. K druhej ti napisem, ze je to normalne, aspon co mam ja skusenosti. Mozno 70 percent zien robi oral, dokonca to spravi tak polovica z tych 70 percent.