Som normalny,ked milujem ticho???

Príspevok v téme: Som normalny,ked milujem ticho???
verlen

Poradte mi,ci je to normalne,ze som rad,ked sa mozem prechadzat po lese sam,pretoze si daleko viac dokazem vychutnat krasu prirody,nez stale s niekym pocas cesty rozpravat a nemat z lesa nic.Neviem,ci je to normalne,ze som rad,ked si mozem vychutnavat ticho,ze nemam rad ludi,ktori neustale kecaju,ze ma z nich boli hlava a dviha sa mi adrenalin.Neviem,ci je to normalne,ze si viem vychutnat svoju samotu a nepotrebujem neustale s niekym hovorit.Mam okolo seba ludi,ktori si nevedia ani predstavit,zeby s niekym boli a aspon chvilu mlcali.A pre mna je ticho ako balzam na dusu.Som teda normalny?

Kalgan1

Je pravda, ze vela ludom sa huba nezastavi, lebo su nervozni z ticha. Vychutnavat si ticho s blizkym clovekom je na nezaplatenie a je to vizitka zdraveho vztahu.

Van-ness

Je to normalne, len patris do skupinky ludi, ktori su radsej sami, maju radi ticho. No myslim, ze za nejakeho nenormalne sa povazovat nemusis

Bohatier

verlen, myslim ze normalnost sa odvadza od praktikujucej vacsiny!? Myslis si ze je praktikujuca vacsina normalna? No vidis bud rad ze si normalny a nie podla pravitka! :))) Aj ked pravitko je este pre niekoho dolezite lebo by zle nameral (pravitkam sa ospaveldnujem za hlupu ironiu). :))

ahjajjaj

rada komunikujem s ľuďmi, ale len odtiaľ potiaľ. Mám nejaké svoje hranice, keď stačí a chcem pokoj. Nemám rada rádio v aute. Nikdy som sa neučila tak, že pritom išla hudba. Viem byť sama so sebou a byť ticho.

in blossom

ja extremne milujem ticho a vyhladavam samotu a casto ma spolocnost ludi az obtazuje. a myslim si, ze som normalna, takze ty si urcite.

Nany1457

Ja mám rada tiež ticho a to je v lese. Som proste introvert milujem samotu. Aj v škole len si zvyčajne dačo kreslím. Nebaví ma počúvať tie kecy a tváriť sa ,že ma to zaujíma.