Ako zabudnuť ? Nešťastna láska

Janka333

Ano mas pravdu ,tuzim po nom,ale za tychto par dni som pochopila ze tadial cesta nevedie ,proste budem musiet zabudnut aj ked je to velmi tazke ked sa vidime denne a ten jeho pohlad to som teda nezazila v zivote.
Kašlem na to nejako to prejde ,budem nadalej ignorovat snad sa dovtipi a neozve uz.

slobodnemaciatko

Muz, ktory je zadany, zenaty, ci ma v srdci inu zenu=tabu a trapenie pre teba. Jedine, ak si masochistka a rada trpis.
A co na nom prosim ta milujes? Poznas ho tak dobre, ze vies ako sa zachova, sprava v rozlicnych situaciach, prezili ste spolu x situacii dobrych aj zlych? Lebo potom ho nemilujes, len po nom tuzis, lebo chces, co nemozes mat a patri inej.

Janka333

Tak z jeho strany to asi vyhra ta rodina ,nejak nekomunikuje v poslednej dobe ,ale v praci citim akoby by bolo na mne 100 očí ,to sa neda prehliadnuť a asi nevie tomu zabraniť.Ja tie pohlady minimalizujem a nevyhladavam nech mam pokoj.Sama som zvedava ako to skonci ,čas ukaže aj ked je mi všelijak .

adka45

Tak keď sa vídate denno denne, je to pre oboch oveľa tažšie... :( Je mi ľúto čo asi musíte prežívať ale ak máte obaja rodiny, asi z toho nič nebude, treba sa premôcť alebo odísť z práce...

je to

to ti musi riadne odoberat energiu a silu a chut na cokolvek.
mozno v skutocnosti by si ho po troch mesiacoch ani nechcela.

pp

Podla mna s tym uz neurobis nic. A mas len dve možnosti, bud sa tomu poddas alebo to stopnes. V prvom pripade budu trpieť niekolki ludia, v druhom len ty. Mas na výber, tak zvazuj. A najlepší liek na nestastnu lasku je, ze zide z oci, zide z mysle. Cize v tvojom pripade výpoveď.