Ako zabudnuť ? Nešťastna láska

Tomas12345

Problémom je v tvojom nastavenísi životných priorít,partnerské vzťahy a zamilovanosť sú ti prednejšie než Boha preto sa teraz trápiš a ešte i budeš trápiť.Zmen svoje životné priority.

clooo

Nešťastná láska...Och, aké "dojímavé". Máš manžela, deti, ktorých si vôbec nevážiš, nemáš k nim žiadnú úctu, keď si dovolíš uvažovať o inom chlapovi. Čo majú povedať ľudia, ktorí maju problem s nájdením si partnera/partnerky a nikdy nemali vzťah, čo je kvôli tomu, že mám málo peňazí, nemám auto, aj môj prípad. Ale vôbec sa nečudujem. Ako si možno vážiť niečo, čo nám akoby spadlo z neba a nemusíme sa o to vôbec snažiť ? To sú v prípade žien nielen vzťahy...

odvazitsa

Tak sa spolu pomilujte, mozno potom vsetko opadne...
Mozno len fyzicky vas to k sebe taha ze si potrebujete vymenit telesne tekutiny :D
Poriadne sa pomilovat a uvolni sa to napatie. Mozno ide len o sex.

petroneta

Najprv by som Ťa opravila . Nejde o lásku, ale o zamilovanosť a vzájomné sympatie. Situácia si žiadne riešenie extra nevyžaduje. Ide len o to, nerozvíjať to. Normálne spolu ako kolegovia komunikujte, rovnako ako s ostatnými, ale navyše si nepíšte a nič navyše nerobte. Obaja sa snažte si zlepšiť doma manželstvo. Zamilovanosť nie je hriech, hriech, či zlo by bolo, keby ste tomu nechali voľný priebeh a rozvíjali by ste to. Zažila som niečo podobné, keď som sa po materskej vrátila do zamestnania a bol to tiež jeden kolega. Riešila som to tak, aby sme nikdy neboli v kancelárii len sami dvaja, aj na obedy, aby sme chodili všetci spolu, nie sami dvaja Nikdy sme si nič nepovedali, neskôr asi po roku on odišiel, môj manžel o ničom ani netušil, a aj ja som normálne fungovala, a ani som sa nad tým netrápila, brala som to tak, že veď sa stane, že chémia zaúraduje a dá informáciu mozgu, ale to ešte nič neznamená. Na margo vzájomných sympatií sme si nikdy nepovedali ani slovo a nikdy medzi nami nič nebolo a trápilo by ma, kebyže je na úkor rodiny.

Janka333

Ano mame deti obaja.Je to hrozne kazdy den v praci trpime ,nikdy sa mi toto nestalo ako fakt neviem co.Keby ma aspon nechce kaslem na to ale takto je to velmi zlozite ,komplikovane vsetko,je to razny krok .Je to obojstranne ,pripada mi to z telenovely nikdy som neverila na taketo veci.

Janka333

Nie nic spolu nemali len sa vidime a hovorime,piseme ,nikdy k nicomu nedoslo myslim k fyzickemu.Nemame dobre vztahy ani jeden druhy podla rozpravania,sme nestastny v manzelsvtvach ,niesme tipy co podvazaju.

Radca432

Bud urobite stastne svoje rodiny vlastnym obetovanim alebo urobite stastnych vas dvoch na ich ukor a vyrovnate sa s dosledkami. Ine riesenie nie je.
Predstav si, ze by toto iste prezival tvoj manzel predtym, nez si sa zalubila do kolegu. Co by si chcela, aby vtedy urobil?

OSN

No Janka tak to si si pekne zavarila ..
Tvoj manzel o tom vie?
A co jeho manzelka?
Vedia obaja o vas?
Aj spolu spavate ci je to len platonicka laska?