Kontrolor

petroneta

oprava: odpanením.
Nie som dokonalá ani ja, ani sa nepovažujem. :-)
Len sa snažím nesúdiť príliš, keď viem, že existuje aj horší prístup a pritom stále spoločensky totálne bežný.

slobodnemaciatko

Petroneta, mas pravdu, ziadny clovek nie je dokonaly. Ani ty. Kazdy posudzuje, aj ty, napr.nas. Vzdy, ked niekto vyjadri vlastny nazor niekoho posudzuje.

dobreuz

Ja sa vôbec nepovažujem za úžasného človeka :=) Som obyčajný chlapec, ktorého nebaví počúvať každodenné reči o sexe a alkohole. A áno, veľa krát som pochybil, ale nikdy sa nevyspím s prostitútkov.

Antisexx

Ale nechodime sa tu s tym chvalit, zakladat temy. Z jeho temy bolo jasne vidiet ze sa chcel pochvalit, ved kolko mal tych odstavcov v ktorych sa chvalil a v ktorych pisal o tom "dobrom"? Normalny chalan by si to nechal pre seba

petroneta

antisexx, dobreuz a slobodne maciatko.
Žiadny človek nie je dokonalý. Vidíte to aj v rodinách, príbuzenských vzťahoch. Keby človek posudzoval každého tak príšerne prísne, ako to robíte vy, nemal by totálne nikoho. Koľkokrát mi člen rodiny povedal v hneve niečo, čo sám oľutoval? Koľkokrát sa na mňa neoprávnene durdila kolegyňa? Koľkokrát bol nepríjemný úradník a znechucoval vybavovanie na úrade človeku, ktorý tam musel dačo vybavovať. Na základe jediného činu, nemožno odsúdiť celého človeka. Potom tým sitom totálne, ale totálne nikto neprejde. Kresťania považujú za dokonalého človeka Ježiša Krista. Ale on je pre ních Božím synom, preto mohol byť ako človek dokonalý. Iný nikto nie. Poznáte vy z vášho okolia nejakého človeka, ktorý by bol dokonalý?
Dobreuz a antisexx, vy sa tu stretávate na tomto fóre, a považujete sa za skvelých ľudí, čo teda aj ste. Ale tu na fóre ukazujete len isté zložky vaších osobností, nie totálne všetko. Tak kontrolór opísal aj tú tienistejšiu stránku. Tak hádžme všetci kamene a kydajme.
V kresťanstve to je jednoznačne: Kristus povedal: Ten nech hodí prvý kameňom (do cudzoložnej ženy), kto z Vás je bez viny.
Takže dobreuz a antisexx? Koľkokrát ste odsekli niečo rodičom príkrejšie, a im to zle padlo? Ste tak dokonalí, že máte podľa vás právo hádzať kamene? Trochu pokory a skromnosti by fakt neuškodilo. Človek nikdy nie je čierny alebo biely, dobrý alebo zlý. Existovať môže nejaká prevaha, ale považovať kontrolóra za čierneho miesto za sivého je prehnané.

slobodnemaciatko

tibi123- si dokazom toho, ako malo staci ku stastiu. To, ze ty zle skoncis ma netrapi, len chudence tie zeny s dokonalou postavou a dokonalou tvarou. Takto si posrat zivot s tebou. Na testy chodis?

slobodnemaciatko

Len skoda, ze niekto musi tym prazdnym sexom dospiet k vyssim hodnotam. A nie naopak. Teraz keby chlapec zistil, ze nieco od nej chytil, tak uz nedospeje k nicomu a moze si hlavu buchat o stenu. Ale zas teraz zisti ten rozdiel medzi milovanim s dievcatom, o ktore ma zaujem a prazdnym sexom s cudzou zenou.