Hľadám si dievča na vážny vzťah 18-24

Príspevok v téme: Hľadám si dievča na vážny vzťah 18-24
Laskavy

Čau, viem ze táto stránka, nieje primárne určená na zoznamovanie, no skúsim šťastie. Som simpatický, štíhly, vysoký, SŠ vzdelaný, 23 ročný chalan. Hľadám si dievča na vážny vzťah, od 18 do 24 rokov okres NR a TT. Keď by bol záujem, neskôr nechám na seba prechodný mail na ktorom by si ma mohla zastihnúť. Teším sa na naše spoločné romantické prechádzky ;)

naivny

chudobny clovek je chudobny najma preto, ze tak rozmysla. Nadava, somre, a ked sa mu nezadari, na vine je firma,stat, politika. Bohaty clovek, ked este nie je bohaty, ale chudobny, a nezadari sa mu, hlada chybu v sebe a hlada riesenia, ako to zmenit. Tak ho napadne, ze nebude zamestnancom za 400 eur, ale sa postavi na vlastne nohy, lebo ma na viac. A ked je stastny, aj s ostatnymi jedna nie usomrane, a potom je pozitivnejsi aj v hladani vztahu. Dievca si stokrat rozmysli, ci ostat tehotna s chlapom so 400 eurovym platom a bytom na hypoteku, ktory ju nezoberie ani na dovolenku, alebo s takym, co s nim aj niekam ide, kde sa nepozastavi nad 30 eurovou vecerou pre dvoch a vyrazia niekam trebars na platenu plaz a maju si z coho kupit zmrzlinu a pecenu klobasu.
Nie je to vyslovene o peniazoch,ale o style, ako sa zije. Ci sa v kuse nadava na zivot, alebo sa planuje nieco robit, a su aj nejake uspechy. Dobre, ja kazem, a vztah som nemal, len si to takto predstavujem.

Tutanchamon_xD

Grisik to bol len odhad. Mohol mať menej, no nebudem klamať, že vyzeral podstatne staršie od nej. Ona mohla mať zase viacej no vyzerala mlado. Tiež som mal kolegyňu v robote, čo mala 40 rokov a dospelého syna. Keď som tam bol nový a dopočul som sa to, tak som neveril. Vyzerala tak na 25 rokov :) takže asi tak.

Tutanchamon_xD

otvorsrdce ty si očividne vôbec nepochopila / nepochopil čo som písal, ale to nevadí :)

Ja som písal, že romantické prechádzky sú u mňa v tedy, ak idem na prechádzku s dievčaťom s ktorým sa držím za ruky či ju držím za plecia a občas padne bozk na líce či na ústa.

Písal som, že nech neočakáva, že na prvom rande sa takej romantickej prechádzky dočká, pretože na prvom rande sa to vôbec nehodí a ľudia čo sú dospelí a majú niečo v hlave sa takto nebudú správať pri prvom stretnutí, keď sa vidia v podstate prvýkrát v živote.

Dúfam., že si to už pochopila / pochopil. Ak nie, tak škoda slov :)

Grisik

No to musel byt uchvatny pohlad, stary 40 rocny uchyl s 20 rocnym deckom, co by mu dcera mohla byt. Tam musela byt laska jak svina :-DDD som si cvrkol

Tutanchamon_xD

Clooo, tak to potom asi žiješ na veľlmi zlom mieste, alebo ja už neviem :D ja som raz dokonca videl mladú babu, ktorá išla pekne za ručičku s chlapom, ktorý mal asi tak 40 a ona asi tak 20-23 rokov. Bolo to už dosť dávno.

Ten chlap bol úplne obyčajne oblečený a ona tiež. Žiadne štekle, cica okolo krku, drahé handry. Obaja vyzerali na úplne obyčajných ľudí, čo určite nemali na účtoch pol milióna :) Mali sa radi, tak jednoducho spolu boli a basta.

clooo

Odídem, keď ja uznám za vhodné...

Tvrdenie, že ženy si všímajú oveľa oveľa viac majetných (ako aj fyzicky atraktívnych mužov) mužov, je úplne na mieste. Nevycucal som si to z prsta, stačia mi roky pozorovania, medzi zadanými mužmi nepomerne výrazna prevaha bohatých mužoh nadbtými chudobnejšími. Chodím tiež do obchodných centier, keď si chcem niečo kúpiť a tam sú same takéto fifleny a vedľa nich muž v drahých handrách, topánkach, držiaci tažku s nákupom ,väčšinou drahých ženských handier (t.j. časť splátky na to, aby si svoju slečinku udržal a neutiekka za iným pracháčom), ktorú samozrejme princezná niesť nebude. Rovnaké páry vidávam aj v parku, v centre mesta, proste všade.

Tutanchamon_xD

otvorsrdce a čo som ako teraz napísal ? Máš pocit, že by som Claaa podporoval v tom, ako zmýšľa o ženách ? Ak si si nevšimol / nevšimla, tak som sa mu práveže snažil vysvetliť, že nie každá žena ide po bohatom, peknom a majetnom mužovi, tak neviem čo tu píšeš za hlúposti. A to, že nikdy nebudem mať vzťah podľa tvojho názoru ma vôbec nezaujíma. Už ho nehľadám nejaký ten dosť dlhý čas, takže sa nemám na čo sťažovať :)