Čau, viem ze táto stránka, nieje primárne určená na zoznamovanie, no skúsim šťastie. Som simpatický, štíhly, vysoký, SŠ vzdelaný, 23 ročný chalan. Hľadám si dievča na vážny vzťah, od 18 do 24 rokov okres NR a TT. Keď by bol záujem, neskôr nechám na seba prechodný mail na ktorom by si ma mohla zastihnúť. Teším sa na naše spoločné romantické prechádzky ;)
Hľadám si dievča na vážny vzťah 18-24
Cloo a Tutanchamon
Nehnevajte sa chlapci ale vy dvaja niekdy nebudete mat babu lebo uz len tym ako sa divate na svet a zeny, tym ake negativne su vase myslienky zabijate kazdu sancu na vztah. Vy sa ani nesnazite nieco zmenit vy hned hadzete flintu do zita. abijate kazde semiacka z ktoreho klici sanca na vztah.
Ak nezmenite myslenie v hlave nemate sancu.
..kazda zena zlatokopka, kazda kurwa, kazda radodajka ..
To sa radsej preorientujte na muzov a stante sa gaymi ..
Vela stastia
Krabka presne, dnes už vernosť vo vzťahoch takmer nejestvuje len vo veľmi nízkom % vzťahov.
Aj ja hľadám, ale ja sa teším na romatické stretnutia vo vani :)
takyto vztah podla mna ma len male percento uspesnosti
Boze dufam, ze mi tam pilcuk nenapise :-D
Viete co chlapci? Mala som chlapa, ktory nebol ziadny model, nezarabal ani 2000 euro, nemal bavoraka, lubila som ho ako kona a zistila som, ze ma roky klamal a vytrtkal pol velkeho mesta. A sprosti kolegovia a chlapy ho k tomu este povzbudzovali, tlapkali po ramene a rozbili nam vztah. A on sa sprosty dal. Ku*va to je proste povaha.
Clooo opusti toto fórum, raz a navždy. Tie isté kecy od teba sa už nedajú fakt čítať. Čo príspevok, to stále isté dookola.
Viem ťa pochopiť, že máš v sebe bolesť, že si za celý život nezažil to, čo možno 90% ľudí okolo teba, ale tvojimi príspevkami, ktoré hovoria za všetko, nič nevyriešiš.
Naozaj si myslíš, že baby chcú len chlapov pri peniazoch ? Ktorý majú v garáži drahého bavoráka ? Zarábajú 2000€ mesačne a vyzerajú ako modeli z móla ? To je veľká lož.
Chodím po meste sám, keď sa nudím a chodím si kúpiť do nákupného centra nejaké handry, len aby som vypadol z bytu ( teraz sa mi už nedá ani to ) a videl som rôzne páry okolo seba. Obyčajných jednoduchých ľudí, skromne oblečených, neboli ani extra pekní a taktiež niektorí nemali novšie auto ako z roku 2003 a boli spolu. Smiali sa spolu, mali sa radi, ľúbili sa.
Ešte nie je neskoro Clooo. Jednoducho zabojuj a nájdi si nejakú ženu napríklad aj na Pokeci. Ja som si tam písal aj so staršími ženami, ktoré mali aj vyše 40 rokov a nevyzerali vôbec na prvý pohľad ako sexice o ktoré má každý záujem a hľadali si vzťah a boli nešťastné, že si ho nevedia nájsť, lebo tam chodia len úchylovia s ponukami. Skús ísť na Pokec aj ty a napíš hoci aj 5 ženám naraz a uvidíš čo z toho bude.
Snáď vážne nečakáš, že ti nejaká ženská prvá napíše, zvlášť nejakú mladé fifleny v tebou uvedenom veku, za ktorými musia muži doliezať. Pochopiteľne, do ich výberu sa dostanú len muži, ktorí zatabajú aspoň 1000 €, majú auto a sú im schopní platiť dovolenky, drahé handry a podobne...Ak si chudobný študent, u ženských šancu nemáš, teda u tých do 30-40 rokov URČITE nie.
Ešte ti žiadna neodpísala a ty sa už tešíš na romantické prechádzky ? Čo si predstavuješ pod pojmom "romantické prechádzky" ?
Pre mňa sú romantické prechádzky v tedy, keď spoločne ruka v ruke sa prechádzam s nejakým dievčaťom po ulici, občas padne nejaký bozk.
Nemysli si, že na prvom, tretom či štvrtom rande s nejakou pôjdeš na tú tvoju romantickú prechádzku :) Chce to samozrejme čas. Prechádzať sa môžete aj na prvom rande, ale bude to len prechádzka počas ktorej si budeme vymieňať názory, pocity a možno zájdete niekam na kofolu.
Si si isty, ze mas 23??
Si si istý, že toto je tá správna cesta?