Dobrý den,
pred tyzdnom som bol u doktora s tym ze citim ze mi srdce silno buši ked som v klude
odmeral mi hned tlak a bol zvyseny … okolo 150, poslal ma na ekg, tam vraj vsetko v poriadku
aj krv v poriadku, posudil to ako chvilkovy stres, kedze prave pred tyzdnom mi babka umrela
no po tyzdni je to stale rovnaké, doma ked si meram tak horny tlak okolo 140, spodny je v poriadku, aj pulz v poriadku
necitim vobec zeby som bol v nejakom strese , a stale citim v klude tlkot srdca, aj tlak mam stale zvyseny, neviem cim to moze byt,
Búšenie srdca
stačí ho posilniť-akupunktúra
Treba precvičovať najmä ruky, lebo len to ti zabezpečí zdravie, nižší tlak, menej alkoholu, na nohy sa vykašli, to nemá ani zmysel nejako precvičovať, postačí aj chôdza. Tiež na mastné jedlá sa pozeraj skôr ako na jed a nie ako na niečo dobré. Karma je zdarma. Jedno staro-bornejské príslovie praví: když je jedlo príliš hustý, profesor byl príliš tlustý.
A to ti oni povedali, že by to malo po týždni prejsť?
Nemôžeš to mat zo zlého trávenia ?? Keď zle trávi, zvykne štrajkovat aj srdce, lebo je zle okysličenie...
Skus piť rumanček s medovkou, malo by to pomôcť :)
Možno nedostatok draslíka v krvi. Môže vyvolať hypertenziu (vysoký krvný tlak), búšenie srdca a ďalších X problémov.
Srdce moze busit aj od liekov. Neuzivas nejake specialne lieky?
partnerku nemam takze to nie
Ahoj,
ano, stres, emocne vypatie. Coronal si pytaj, pomaha skludnovat to busenie a aj tlak. Druha moznost je ta, ze partner/partnerka nieco berie, trebars na prekrvenie, aj caj, kofein, guaranu, co sa prenasa aj telesnymi tekutinami pri pohlavnom styku a vstrebava aj tebe do tela.