Čo všetko považujete za neveru

Príspevok v téme: Čo všetko považujete za neveru
Ciro445

Tak chcem to upresniť mam priateľku sme spolu už nejaký ten piatok . Nikdy som nebol neverný a nikdy nebudem radšej si ruky nohy zlámem. Nechcem hovoriť že mi je neverná ona alebo čo. Nechcem písať čo mi spravila/robí ale není mi to príjemné preto chcem zistiť či to tú padne. Tak prosím hovorte čo všetko beriete za neveru. Podľa odpovedí bude druhá téma

pp

Nevera je u mna vsetko kde je iny objekt v dohlade a kontakte. V prvom rade porno - vizualno sexualna nevera, potom chatovanie a posielanie fotiek - virtualno emocionalna nevera, potom osobné flirtovanie akehokolvek druhu - v robote, bare, na oslave, chate, dovolenke atd. Potom tajne stretávanie s "kamoskami", je to len kolegyna, kamoska, áno, ja zerem seno. Potom obzeranie sa po zenach na ulici, pohlady co vyzliekaju, áno aj to je nevera. Lebo keby mu hocaka dala z vyssie spomenuteho, tak chlap by neodmietol, vratane herecku z porna. Bohuzial.

hannah515

Ako nič v zlom ale žena ktorá posiela svoje nahé fotky druhým mužov a pri tom ešte k tomu má priatela (ale keby aj nemala ) to asi nebude celkom v poriadku žena . Take sú dosť lacné a primitívne . Proste normálna žena ktorá pozná svoju hodnotu by také dačo neurobila . Tak teda dúfam že to nebude Tvoj prípad a že sa mýliš ale rozhodne keby som ja mala také podozrenie do toho telefonu by som teda išla . ak by sa nič nepotvrdilo tak by som kašlala na to a bola kludnejsia , ale takto nebudeš kludnejši a keby si sa jej na to opýtal aj tak by to zatajila . Takže radím Ti ak máš podozrenie proste to skontroluj pre svoj klud alebo sa na to vykašli a hotovo ... áno treba rešpektovať súkromie ale tak čo ked ona može takéto hluposti robit poza tvoj chrbát tak hádam nebudeš za hlupáka aby si si na krku nechal takú ženskú čo toto robí . Proste ju normálne skontroluj a hotovo a uvidíš jej reakciu ...

jancovka

Niekto napríklad fyzickú neveru ani za neveru nepovažuje, niekto zase áno, takže to je podľa mňa veľmi rôzne

Angelika3

Tak ja považujem za neveru už aj takú tú psychickú neveru- teda keby bol môj chlap zamilovaný do inej ženy, myslel na ňu, predstavoval by si aké by to s ňou bolo.
Keby s ňou skutočne niečo mal, možno by aj zistil, že to vlastne ani také super nebolo a už tobôž nie zdieľať každodenný život.
Takže to by som určite ťažko niesla a bolelo by ma to. Potom samozrejme považujem za neveru úmyselný fyzický kontakt.

Manzelik, tvoja žena môže považovať za určitý druh flirtu, ak ti cudzia žena píše, že máš super názory, aj keď chápem, že je to trocha smiešne a pritiahnuté za vlasy.

My ženy totiž dobre vieme, aké niektoré vieme byť, závistlivé a ohovárajúce, zazerajúce na krajšiu, niektoré flirtujú iba v snahe, aby im chlap aspoň polichotil a kebyže niektorá aj kamarátke preberie chlapa, alebo ten jej dá iba najavo, že sa mu fyzicky páči, ešte sa bude v duchu tešiť (zažila som).

Kdektoco

Ciro, zlato, vies kolko chlapov posiela svoje penisi po internete cudzim zenam a nie je to pre nich nevera? Dohaduju si s nimi stretka za ucelom sexu a stale to pre nich nie je nevera? Dokonca ani vtedy stale nie, ked ich niekolko cudzich pretiahnu?
Ale tu svoju idu ukrizovat, ked sa len na niekoho usmeje? Tak mi do rici povedzte, co to ta nevera vlastne je? Vies kolko ludi akceptovalo sukromie, az sa nakoniec odhodlali a zistili, ze ich roky podvadza?

ahjaj

dôvody na podozrenie z nevery sú buď správanie sa toho druhého, človek akosi musí vycítiť, že ten druhý ho rád nemá, alebo niečo podobné, alebo nízke sebavedomie.
Podľa mňa napíš konkrétne o čo ide, a potom sa človek zamyslí, či to je alebo nie je nevera.

Ciro445

Tak to je už extrém. Môj problém je tento. Ja mám podozrenie že posiela svoje nahé fotky druhým chlapom. Lenže akceptuje jej súkromie a do mobilu a počítača jej nikdy nepoleziem.