Tak chcem to upresniť mam priateľku sme spolu už nejaký ten piatok . Nikdy som nebol neverný a nikdy nebudem radšej si ruky nohy zlámem. Nechcem hovoriť že mi je neverná ona alebo čo. Nechcem písať čo mi spravila/robí ale není mi to príjemné preto chcem zistiť či to tú padne. Tak prosím hovorte čo všetko beriete za neveru. Podľa odpovedí bude druhá téma
Čo všetko považujete za neveru
Moja manzelka by povazovala za neveru aj toto co tu teraz pisem, lebo to moze citat zena, ktoru zaujme moj nazor. Uz sa mi to stalo, ze mi neznama zena na fore napisala, ze mam super nazory a zena ma za to skoro zabila. Taku scenu mi urobila, ze az. Co si o tom myslite? V podstate ste podla nej vsetci tu neverni, lebo debatujete s opacnym pohlavim a je jedno o com...
Zaujima ma ta druha tema
Čo je u mňa nevera.
Bozk na ústa, francúzsky bozk, bozk na krk, bozk na uši, odhaľovanie intímnych partii a celého nahého tela, bozkávanie a dotýkanie sa pŕs, oral, prstovanie vag...y, trenie pen...u od ženy, pohl...ný styk, trávenie veľa času s dotyčným, okaty flirt, volanie a písanie si s dotyčným.
Akože som možno divná v tomto síce to nieje zrejme nevera ale rozhodne mne osobne nieje nijako príjemné pokial by mal mať moj priatel tisíc kamošiek a vkuse si s nimi vypisoval a chodil po kávičkách a diskotékach . Pokial by to bolo ešte raz na čas a o tej kamoške by som vedela tak to ešte nieje problém ako vkuse dáke kamošky a pod. to rozhodne nie . Ja s takýmito chlapmi by som čas teda rozhodne netrávila . a Samozrejme nevera je vypisovanie si o sexe a kadejakych takýchto hovadín a už nehovorim o stretávani sa a bozkávani to už je samozrejme nevera . ale hovorim o mojom pohlade vravim pre niekeho to nevera nieje ale pre mna by to bolo nepríjemne lebo ja to nerobím tak by som nechcela aby to robit aj moj priatel proste ....
A pokial by priatel tvrdil ze to pre neho normálne je a mne by to ubližovalo a vadilo tak nech ide do .....