Ahoj. Podarilo sa niekomu vysadiť lexaurin? Bral som asi 2 roky nepravidelne 3mg.poslednych 6 mesiacov som ho bral denne. Konzultoval som to aj s lekárkou a tá mi odporučila znižovať po štvrtine, momentálne som na polovičke(1,5) tretí deň a mám nespavosť, nervozitu, točí sa mi hlava občas. To by som aj vydržal kľudne len mám strach že dostanem epileptický záchvat z toho vysadenia nakoľko som čítal že pri vysadení k tomu môže dôjsť. Len neviem či to je pri vysadeni naraz alebo pri postupnom ako to robím ja. Vďaka
Lexaurin závislosť vysadenie
aktualizácia
Tomáš keď si prestal brat lexavrinu tak si bral antidepresíva a ako dlho alebo si to hneď seknul a nič si nebral
Neviete mi povedať niekto koľko trvá vycistenie tela od lexavrinu lexavrinu neberiem už 8 tyzdnov
Johni :
Nemával som tlaky v ušiach ani v hlave. Uz si nepamätám ako to bolo s tými uzkostami, myslím že pár dni po vysadení som ešte mával úzkosti, a potom to už prešlo.
Sonie :
Viem to pretože dačo som si o tom naštudoval.
Tým prirovnaním som sa ty snažil ukázať že ak má niekto úzkosti neznamená to že má automaticky depresie. Mne úzkosti sposobuju vtieravé myslienky, niečo ako OCD.
Tomas12345 - napísal si na začiatku témy:
Požiadaj psychiatričku o rivotril v kvapkách. Lexaurin 3 mg sa rovná dajme tomu že 10 kvapkám rivotrilu. Na rivotrile je skvelé to že sa dá vysadzovať po velmi malých dávkach, i po pol kvapkách či dokonca stvrt kvapkách. Samozrejme platí že čím pomalšie vysadzovanie tým menšie až žiadne abstinenčné príznaky.
Ak si neužíval Rivotril toto odkiaľ vieš?
Tomas 12345 žiak v škole je troška odlišná kategória. Žiaci majú strach, obavy pred písomkami či skúškami. Akonáhle skončia, strach z nich opadne a nič im nie je..... trocha hlúpe prirovnanie.
Tomáš chcem sa spýtať či si nemával také tlaky v ušiach alebo v hlave po vysadení býval si nervózny po vysadení a ako dlho za koľko si sa dostal do normálu že si už bol v pohode bez akých problémov
Sonie :
Uzkostne stavy nutne súvisia s depresiami ? Naozaj ? Takže ked žiak píše v škole písomku a má z toho úzkost znamená to že trpí depresiou ? Tak to vyznieva z tvojej teorie.
Neužíval som Rivotril, neviem odkial to máš že som ho užíva. Za to že sa vyjadrujem v téme o Rivotrile ešte neznamená že som ho užíval. Pred 2 rokmi som ale užíval lexuarín.
Mne je takto dobre, sám viem ako mi je najlepšie :)
Johni :
No fakt sa mi tomu nechce veriť že by vysadzovanie jedného benzodiazepinu liecili tak že nasadia dalsi benzodiazepín a ešte silnejší.
Boha sa drž, to je najdôležitejšie v tomto živote.
Neberem ho už takmer 2 roky. Ono som dakde čítal že istý čas potrva dokial si tvoje telo zvykne bez lexaurínu.
Tomas12345 úzkostné stavy súvisia s depresiami. Tuším aj Rivotril si užíval, aj v tej téme si, nuž Tomas je všade, ale lepšie by ti bolo vonku v prírode než na nete.
Koľko už neberie lexavrinu koľko si bez neho ja som bez neho 8 týždňov ale stále mám taký tlak v ušiach a neviem či to prejde nevieš či mal niekto takýto problém a či mu do preslo