Lexaurin závislosť vysadenie

Príspevok v téme: Lexaurin závislosť vysadenie
Postares 3

Ahoj. Podarilo sa niekomu vysadiť lexaurin? Bral som asi 2 roky nepravidelne 3mg.poslednych 6 mesiacov som ho bral denne. Konzultoval som to aj s lekárkou a tá mi odporučila znižovať po štvrtine, momentálne som na polovičke(1,5) tretí deň a mám nespavosť, nervozitu, točí sa mi hlava občas. To by som aj vydržal kľudne len mám strach že dostanem epileptický záchvat z toho vysadenia nakoľko som čítal že pri vysadení k tomu môže dôjsť. Len neviem či to je pri vysadeni naraz alebo pri postupnom ako to robím ja. Vďaka

Johni

Tomáš keď si prestal brat lexavrinu tak si bral antidepresíva a ako dlho alebo si to hneď seknul a nič si nebral

Tomas12345

Johni :

Nemával som tlaky v ušiach ani v hlave. Uz si nepamätám ako to bolo s tými uzkostami, myslím že pár dni po vysadení som ešte mával úzkosti, a potom to už prešlo.

Sonie :

Viem to pretože dačo som si o tom naštudoval.

Tým prirovnaním som sa ty snažil ukázať že ak má niekto úzkosti neznamená to že má automaticky depresie. Mne úzkosti sposobuju vtieravé myslienky, niečo ako OCD.

Sonie

Tomas12345 - napísal si na začiatku témy:
Požiadaj psychiatričku o rivotril v kvapkách. Lexaurin 3 mg sa rovná dajme tomu že 10 kvapkám rivotrilu. Na rivotrile je skvelé to že sa dá vysadzovať po velmi malých dávkach, i po pol kvapkách či dokonca stvrt kvapkách. Samozrejme platí že čím pomalšie vysadzovanie tým menšie až žiadne abstinenčné príznaky.

Ak si neužíval Rivotril toto odkiaľ vieš?

Sonie

Tomas 12345 žiak v škole je troška odlišná kategória. Žiaci majú strach, obavy pred písomkami či skúškami. Akonáhle skončia, strach z nich opadne a nič im nie je..... trocha hlúpe prirovnanie.

Johni

Tomáš chcem sa spýtať či si nemával také tlaky v ušiach alebo v hlave po vysadení býval si nervózny po vysadení a ako dlho za koľko si sa dostal do normálu že si už bol v pohode bez akých problémov

Tomas12345

Sonie :

Uzkostne stavy nutne súvisia s depresiami ? Naozaj ? Takže ked žiak píše v škole písomku a má z toho úzkost znamená to že trpí depresiou ? Tak to vyznieva z tvojej teorie.

Neužíval som Rivotril, neviem odkial to máš že som ho užíva. Za to že sa vyjadrujem v téme o Rivotrile ešte neznamená že som ho užíval. Pred 2 rokmi som ale užíval lexuarín.

Mne je takto dobre, sám viem ako mi je najlepšie :)

Johni :

No fakt sa mi tomu nechce veriť že by vysadzovanie jedného benzodiazepinu liecili tak že nasadia dalsi benzodiazepín a ešte silnejší.

Boha sa drž, to je najdôležitejšie v tomto živote.

Neberem ho už takmer 2 roky. Ono som dakde čítal že istý čas potrva dokial si tvoje telo zvykne bez lexaurínu.

Sonie

Tomas12345 úzkostné stavy súvisia s depresiami. Tuším aj Rivotril si užíval, aj v tej téme si, nuž Tomas je všade, ale lepšie by ti bolo vonku v prírode než na nete.

Johni

Koľko už neberie lexavrinu koľko si bez neho ja som bez neho 8 týždňov ale stále mám taký tlak v ušiach a neviem či to prejde nevieš či mal niekto takýto problém a či mu do preslo