vadí mi jeho kamoška

Príspevok v téme: vadí mi jeho kamoška
luna11

Začala som chodiť s jedným chlapcom. Viem, že má kamarátov aj kamarátky. S niektorými sa aj stretáva na káve, s niektorými komunikuje na sociálnych sieťach. A nevadí mi to, sama som prekvapená, že nežiarlim. Niektoré poznám, z videnia, osobne, niektoré nie.

Ale. Má tam jednu kamošku, ktorá mi vadí. Často ho volá von a on to vždy nejako zahrá do outu, ale bojím sa, že raz sa podda. Dáva mu like na takmer každú fotku, príspevok, ktorý pridá.

Na túto kamošku hrozne žiarlim. Pritom aj iné mu dávajú like, píšu si s ním, chodia von (aj bezo mňa) a nevadia mi. Nechápem to? Ona, tá kamoška mu píše aj flirty a dvojzmysly.

Začala mu písať až niečo potom, ako sme začali randiť. Pritom je to kamoška jeho dlhoročnej kamošky. Kde bola doteraz, ak ho chcela? Vlastne, ja ani neviem, či ho chce alebo nechce, prečo iba na ňu žiarlim a či mám vôbec dôvod?

Mne vraví, že s ňou nič nechce mať, že to neberie vážne.

Keďže sme len na začiatku vzťahu, je to zatiaľ len randenie ako vzťah, nechcem mu dávať ultimáta. Čo mám robiť? Ďakujem.

petroneta

ak chlap narieka, že ho žiadna nechce, asi ho nechce tá, ktorú si vyhliadol a hľadá dočasnú náhradu.
Dievča zlaté, predýchaš to, život ide ďalej. Zmeň účes, urob niečo, čo si doposiaľ nezvykla, poobzeraj sa okolo seba, či niekto nepotrebuje Tvoju pomoc, to akože namiesto sebaľutovania, choď na kolieskové korčule, bicykel, vonku je pekne, vyraz si niekam s kamoškami, už predávajú zmrzlinu, fyzicky sa unav, aby sa Ti dalo spať, choď do obchodu a kúp si na seba niečo pekné.
Môžeš byť rada, že si s takýmto nestratila celé roky života. Stávajú sa aj také prípady.

luna11

Chcem vám niečo povedať, milé ženy. Keď chlap plače, že ho nijaká nechce, nie je to pravda. Je dosť žien, ktoré by ho chceli. Akurát problém je v tom, že oni chcú iba ženy, ktoré sa fotia v štýle kozy von a chodia oblečené vyzývavo. Môžte byť skvelá, dobrá a chapava žena, vtipná a aj pekná. Ak nemáte vyvesene fotky, za ktoré by bol na vás hrdý aj časopis Playboy, nemáte nárok.

luna11

Máš pravdu. Kamošku raz tak chcel jeden chlapec. Ona sa ho pýtala, či sa mu nepáči tá a tá žena. On odpovedal vyhýbavo, akoby ho to nezaujímalo. On mal oči len pre ňu. Hoci bol mladší, o 7 rokov, dali sa dokopy. Už nie sú spolu, ona si našla ešte mladšieho.

ahjaj

neurobil by inak.
A keby ste predsa ostali spolu, chcela by si takého mamľasa, čo Ťa nemá tak rád, aby o Teba trochu zabojoval?
Veď ten by Ťa mal rád v závislosti od smeru vetra. Juhovýchodný vietor je fajn, ale severozápadný by ho už hnal inam.

luna11

Tak to teda boli obaja mamľasi. Zrazu si vedia spomenúť, že existujes?

Práveže on taký nebol, aj keď sme boli von, aj keď bol triezvy, aj mal vypité, neflirtoval ani sa neobzeral za inými dievčatami. Len za mnou, preto sa mi páčilo, keď ma pozval von a začali sme spolu chodiť.

No a vtedy sa mu ozvala ona. Pritom vedela, že niečo medzi nami je.

Len som nepochopila. Nedávno mala narodeniny a na FB mala gratulácie. Ale od neho vôbec nič.

Pritom si tam píšu. Keď som bola s ním, napr. sme ráno vstali a zapol si FB, hneď mu niečo napísala. Akoby ho sledovala a striehla na neho.

Niekedy si myslím, že je to moja vina, že som ho odohnala. Možno keby som mu nepovedala, nech ide za ňou a nech to s ňou skúsi. Možno keby som mu povedala, že ja ho chcem, urobil by inak.

Angelika3

Neboj, skoro všetky sme si niečím podobným museli prejsť. Ja som mala jedného čo mi takú veľkú lásku nasľuboval, že on vie, že ja som tá pravá a po troch mesiacoch išiel raz do nejakého podniku a tam našiel ďalšiu o ktorej bol rovnako presvedčený, že je to jeho osudová žena a tak sa so mnou rozišiel.
Ja som bola jeho najdlhší vzťah- 3 mesiace chech :-) ale predo mnou mal viacero báb, no nikdy to nevydržalo. Ja som mala vždy problém skôr s tým, že som bola príliš "dobrá", všetko tolerovala, pomohla a tak. lenže mladí chalani majú rozum v nohaviciach a tak ich nejaká namyslená cicuška dokáže ľahko obalamutiť.
Ja som do neho bola dosť zamilovaná, vlastne ani neviem prečo, taký mamľas, ale povedala som si, že si zachovám hrdosť a naozaj, aj keď ma to vo vnútri veľmi pálilo, nevyronila som ani slzu, aj keď prvý mesiac po tom som tak trocha dúfala, že sa vráti a odprosí ma, že urobil hlúposť.
Stalo sa tak po rovných ďalších troch mesiacoch, že za mnou prišiel a hovoril že ona ho nechala a bla bla a že by ma chcel späť plus sa začal sťažovať na dlhy o ktorých som vedela že ich má, no ja fakt neviem či si myslel že ho ešte poľutujem, zrazu som len videla aký je to vlastne mamľas a úbožiak a aká je to úľava nemať niečo také na krku. A s akou chuťou som mu povedala, že nie vážený, ja už nemám záujem :-)))
Inak dohra bola, že hneď po tom o mňa prejavil záujem jeho kamarát, pretože, ako sa vyjadril, som "veľmi dobrá", keď som potom zistila, že mi zavolá, len keď sa mu chce a nemá asi čo iné robiť, povedala som si- koniec už ma nebudete milí chlapci viac využívať! A tak aj bolo :-)

luna11

Myslela som si, že bude bojovať o mňa. Povie mi, že to bol iba flirt, že bol s ňou, aby jej povedal, že ju nechce. Povie mi, že on chce vlastne mňa. Ale nie, on urobil presný opak. Hlavne po tom, čo som mu vravela, nech si ide za ňou, že ho nechcem s ňou vo veľkom flirtuje, čo si píšu. Niekedy si myslím, že to robí naschvál. Ona je ten typ, čo sa na FB fotí s výstrihom, kozy von, minisukne a v plavkách, pritom má takú krivu tvár, akoby postihnutu. Niektorí chlapi sú fakt takí nechapavi.

luna11

On ju poznal ešte o pár rokov dlhšie ako mňa. Ale boli skôr známi, ani sa veľmi nekamarátili. Potom išla do iného mesta na výšku. Až teraz, keď sa po rokoch, keď sa vrátila, mu začala písať a volať ho von. Presne tak načasovane, ako sme my začali chodiť. Neviem, či náhoda či to bolo naschvál?

Angelika3

No tak to mi je ľúto. Ona sa mu možno už dlhšie páčila, ale kým nemohli byť spolu bola si mu dobrá aj ty. Takýto typ bude pravdepodobne skôr či neskôr riešiť aj tretiu či štvrtú. Buď rada, že ste to ukončili čo najskôr.