Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vadí mi jeho kamoška

Príspevok v téme: vadí mi jeho kamoška
luna11

Začala som chodiť s jedným chlapcom. Viem, že má kamarátov aj kamarátky. S niektorými sa aj stretáva na káve, s niektorými komunikuje na sociálnych sieťach. A nevadí mi to, sama som prekvapená, že nežiarlim. Niektoré poznám, z videnia, osobne, niektoré nie.

Ale. Má tam jednu kamošku, ktorá mi vadí. Často ho volá von a on to vždy nejako zahrá do outu, ale bojím sa, že raz sa podda. Dáva mu like na takmer každú fotku, príspevok, ktorý pridá.

Na túto kamošku hrozne žiarlim. Pritom aj iné mu dávajú like, píšu si s ním, chodia von (aj bezo mňa) a nevadia mi. Nechápem to? Ona, tá kamoška mu píše aj flirty a dvojzmysly.

Začala mu písať až niečo potom, ako sme začali randiť. Pritom je to kamoška jeho dlhoročnej kamošky. Kde bola doteraz, ak ho chcela? Vlastne, ja ani neviem, či ho chce alebo nechce, prečo iba na ňu žiarlim a či mám vôbec dôvod?

Mne vraví, že s ňou nič nechce mať, že to neberie vážne.

Keďže sme len na začiatku vzťahu, je to zatiaľ len randenie ako vzťah, nechcem mu dávať ultimáta. Čo mám robiť? Ďakujem.

luna11

Zistila som, že ona študovala na výške a toho roku alebo tak nejak sa vrátila domov. Poznali sa už pár rokov, ale až teraz to začalo, akurát, odkedy sme my spolu, tak som mu ironicky povedala, že keď ju tak chce, tak nech sú spolu, som asi nikdy tak neklamala.

Neviem, či mám zúriť alebo tešiť sa, že som sa zbavila takého Deb.la. A vyzeral taký dokonalý, neflirtoval s inými, hoci sa s nimi kamarátil, okrem nej. Moja intuícia ma teda nesklamala. Vidíte, clovek verí, že to nie je tak zlé a predsa.

Kimmy_CA

Lepšie že si sa to dozvedela teraz hneď, a nestratila si tak zbytočne kopec času s niekým kto si to nezaslúži. Ako sa hovorí "pro jedno kvítí slunce nesvítí" alebo po anglicky "there are plenty of fish in the sea". Takto si aspoň môžeš nájsť niekoho lepšieho, kto sa o teba bude zaujímať naozaj a opravdovo. Hlavu hore, toto nie je dôvod na smútok, ale naopak na oslavu, pretože takto vidíš na čom si a ušetríš si kopec zbytočného trápenia a zároveň sa môžeš venovať hľadaniu lepšieho partnera. Možno už zajtra ťa stretne niekto nový a lepší... :)

luna11

Ja som ho nezbalila, to on mňa. Neviem, ako si na to prišla?

Tak sme mali dlhý rozhovor, lebo viac vecí nesedelo. Pýtala som sa ho, či sa mu páči. Odpoveď, áno. To som brala normálne, je chlap. Otázka, či by s ňou išiel von. On, že áno, išiel. Zrazu sa začal osivat, bolo vidno, že sa niečo deje.

Že on s ňou už bol párkrát von. Ostala som v šoku. Ako? Čože?

Pýtala som sa ho, koho vlastne chce. A on, že vlastne by chcel ju. Tak je koniec. Deb.l.

mickainka

-to tak často býva, že ak ju on možno chcel a ona ho stále odmietala tak teraz keď on začal vzťah s tebou tak jej vadí, že už ju neobletuje a nemá na ňu toľko času tak sa teraz snaží zasa sama sebe dokázať, že keby chcela tak ho stále môže mať. takéto osoby nemám rada-

Zuzulik8

Ste na zaciatku vztahu, mali by ste mat oci len pre seba, venovat sa jeden druhemu, vznasat sa na ruzovom oblaciku a ty miesto toho riesis ze on si vypisuje s inou o tom ako spolu pojdu k moru a pod.? Cele zle. Muz ma dobijat zenu, ak sa mu to podari tak si ju viac vazi. On sa pri tebe snazit nemusel, zbalila si ty jeho a tak si ta az tak moc nevazi a ze ti toto ublizuje je mu jedno. A teraz ho bali dalsia a jemu to masti ego a nevies jak sa zachova. Ako neviem naco ti je takyto vztah. On do teba zamilovany nie je a nevazi si ta.

kajka294

jasne, bud v klude, je normalne ze ti to vadi, hned ako sa dostaneme do vztahu proste, mame trosku pocit ze nam ta druha osoba urcitym sposobom patri... ze je len nasa, ak po nom ide, a pisu veci ktore by nemala alebo nie su vhodne kedze je zadany tak je to normalne, neries to a keby to trvalo dlhsie tak mu povedz ze ti to prekaza, ries to s nim, rozhodne nie s nou :)

Angelika3

Jasné, že ti to vadí, ona po ňom celkom očividne ide. Je normálne, že ti to vadí. Ale on o ňu evidentne záujem nemá, no odpisuje jej, pretože jej lichotenie a vtieranie mu je predsa len príjemné. Je skrátka ješitný.
No ja by som si na tvojom mieste práve z takejto baby vôbec nič nerobila, skôr by mi prišla smiešna a trápna. Skús sa na to pozerať z tohto uhlu pohľadu. On si ju nemôže nijako vážiť, keď sa mu tak hlúpo podlizuje.

emminia

povedala by som mu to na rovinu. váš vzťah ako si napísala je len na začiatku a treba si o takýchto veciach hovoriť

denisaf

luna na taketo ,, kamosky,, obrovsky pozor! moj ex mal tiez taku kamaratku co nevedela pochopit ze ma vztah a nakoniec mi ho prebrala a teraz su uz manzelia a maju decko. Odrez ju od neho za kazdu cenu lebo taketo vypocitave baby su velke spiny .