Zistila som, ze moj partner ma niekolko 20 rocnych stencov, kym so mnou normalne spava. 20 rocnych!!! Malych, chudych, s malymi kozami, co vyzeraju ako deti!!! Nechapem. Ved to ma pedofilne sklony!!! A tie stence tiez nemaju rozum s vyse 40 rocnym zadanym chlapom?? Vsetkych len klame, podvadza a vyuziva. Mna, stence a aj svoju matku. Hnus!!! To chlapom naozaj takto zasibe po 40 rokoch?? A este si mysli aky je borec a vsetky okolo su hlupe, zatajuje sa na pokeci, v mobile atd.
A to som si roky myslela, ze je to najlepsi chlap. Pretvaroval sa teda riadne.
40 rocny a 20 rocne???
Pag si normalny? Kazdy je zodpovedny sam za seba a to ich mam teraz akoze vsetky obehat? Viem len o niektorych, ale je ich viac.
Patrik citaj este raz, spaval aj so mnou a hej, nakazil aj mna.
Ano, treba ho polutovat. Ja mozem za to, ze robi, co robi. Chudacik.
And you what are you thinking of, what are you thinking about? Forget it quickly!!! Bon soir! I will show you the Heaven, the real Heaven, I will... Heaven with many demons.
"Pohra sa s nimi, nakazi a to je vsetko."- Nakazí a čím? To, akože máš ty pokojné svedomie a pokojne spávaš s vedomím toho, čo sa deje? A aké drogy užívaš, please? Keď si chlap vypije, tak robí ramená a chce sa s každým biť, to je známa pravda. Za deti rozhodujú dospelí. Dokážeš zabiť dieťa? Ty ešte nie si dospelá, že? Ou, neriešim, nezaujíma ma to, starám sa len o seba, staré zabehnuté pravdy, ktoré náš jazyk krásne prijal v rámci svojskej psycholingvistiky a pseudofolklóru, ale toto ja vytrhnem ako burian aj s koreňom. Čo my tu ešte dokážeme vymyslieť, tak na to už ani nie som zvedavý a dozadu sa neobzriem... Len tak ďalej, takmer tlieskam:-( Alebo inak povedané: STAČILO. Aj myslieť raz treba začať. DOPREDU.
A ty mas kolko rokov? Si od neho starsia, ze?
Sulozit sa moze od 15, takze 20 rocne su ok. Ak nakazi ich, tak aj teba, tak bud rada, ze nespi s tebou, ved to je od neho vlastne pekne, ze ked je nakazeny, tak ide radsej inde.
Vsak to necitaj. Kaze ti niekto?
Mimochodom vedome siri choroby, lebo som ho na to upozornila, nelieci sa, dalej si vyhladava dalsie stence a spava s nimi bez kondomu. To, ze s niekym spava opakovane, neznamena, ze je jedina a vynimocna. A este mu tie hlupane vypisuju cele happy smsky a on sa z nich smeje ake su hlupe. Ano, tiez som bola hlupa, lebo som mu vzdy uverila, ked za mnou prisiel prosikat, aby som sa vratila.
:-)) on sa so mnou nerozisiel. A nikdy by toho nebol schopny, lebo je to neschopak, bezo mna by v zivote nedosiahol nic. Stence ma iba na zabavu. Pohra sa s nimi, nakazi a to je vsetko. Ubohe su tie stence a on. Doteraz chodi spavat k mamicke. Ano, mas pravdu, je to "terno". Velmi sa netes. Ake ohovaranie? Ty snad vies o koho ide?
prepáč ale si úbohá
sa s tebou rozišiel chlap tak ho tu teraz osocujes na internete? to je teda hrdinstvo....povedz mu to osobne do oci a nevyplakavaj tu na internete, čo my s tým mame?
pre tvoje info 20rocne už nie sú stence a asi si bola sama taka hlupa ako hovoris o druhých keď si sa ulakomila na zaletnika, takze tebe tiež môžeme gratulovať k pohlavným chorobám aké si dopriala tým ,,stencom,,
Nestazujem sa. Nech mu tie stence platia a jeho mama sa tiez vsetko dozvie, kde mina peniaze na stence. A chudery keby vedeli cim vsetkym ich nakazil. To si akoze myslis, ze s takym prasatom uchylnym by som bola dalej? Ked tie stence nemaju ziadnu uroven a kazda z nich si mysli, aky je vynimocny, este len zistia, co je zac. Cely zivot maju pred sebou a uz im ho pokazil, lebo on kondom nepouziva a aj keby, nepomoze im. Okrem toho nenavidi zeny a urcite ma rad aj sado maso, tvrdy sex urcite.
Zeny nedrzia spolu, lebo si myslia, ze ake su vynimocne a dobre, ze ho nejakej uchmatli, same sa potrestali. Mne je to uz jedno. Urcite mebudem sponzorovat nejake stence a nechat sa od nich nakazit. Z vas mamicky stetky vychovali.
sa cudujes ale... asi nebudes mat tak ako vysavac a nedas sa nahovorit na kadeco... tak mu dopraj kup si dake sexy veci (mnoz.č.!) a on s tym prestane... a samozrejme zapracuj na svojej ponuke pre inspiraciu zajdi na p-o-r-n-h-u-b-.-c-o-m a nestazuj sa tu...