Zistila som, ze moj partner ma niekolko 20 rocnych stencov, kym so mnou normalne spava. 20 rocnych!!! Malych, chudych, s malymi kozami, co vyzeraju ako deti!!! Nechapem. Ved to ma pedofilne sklony!!! A tie stence tiez nemaju rozum s vyse 40 rocnym zadanym chlapom?? Vsetkych len klame, podvadza a vyuziva. Mna, stence a aj svoju matku. Hnus!!! To chlapom naozaj takto zasibe po 40 rokoch?? A este si mysli aky je borec a vsetky okolo su hlupe, zatajuje sa na pokeci, v mobile atd.
A to som si roky myslela, ze je to najlepsi chlap. Pretvaroval sa teda riadne.
40 rocny a 20 rocne???
chápem Ťa. Ak sa nechceš nad tým zožierať, rozíď sa s ním. Zaslúžiš si partnera, pre koho budeš jediná.
Povedala by som, ze vacsina prispevkov je od jednej osoby a necudovala by som sa, keby to bol prave on. Presne to chce, aby si mu dopriala a dala koniec. Niekolkokrat sa to tu opakuje. Aby on bol ten dobry a ty ta zla. On by to nikdy prvy neurobil. Znicil by ta nenapadne, ale nikdy by to nepriznal. A ze na to neprisla po tyzdni? Asi neviete o com je manipulator. Ten dokaze klamat aj roky. A ide mu hlavne o verejnu mienku svojej osoby. Preto si myslim, co si myslim.
A ze tu vyplakava? Kolko ludi sem chodi vyplakavat. Nemyslim, ze vyplakava. Ona sa snazi varovat tie mlade, lebo ju nikto nevaroval. Nebudu ta pocuvat. Budu verit jemu.
Drz sa.
Sadista a manipulator. Uz ma novu obet. Mladsiu, ta mu dlhsie vydrzi a hlupejsiu nez ty. Preto mladsie. Nie za sex, ale za ich naivitu. S mladsimi sa mu lahsie manipuluje. Ty si mudra, sturala si do toho. Vsetko popre, pred vsetkymi. Zazila som.
samozrejme, ze pedofily sa pretvaruju, a co si si myslela.
mna skor prekvapuje, ze dokazal mat aj s tebou casty sex a ze dokazal mat aj s tebou dlhodoby vztah a ze si mu na to neprisla hned po tyzdni.
Tak načo snim si?daj mu konec ne??
tak mas pedofila, dopraj mu, nech aj on to ma podla svojej chuti. ked si sa s nim rozisla, aspon mas pokoj a mozes si najst normalneho. drzim ti palce, nech to zvladnes.
Nechapemvobec, na kiu rit sa tu vyplakavas? Ved mu daj koniec navzdy skonci to s nim pif paf Bodka.
Ty mas asi aj rozum priuzky
Som od neho mladsia, v posteli to rozhodne nuda nebola, ale iba mojou zasluhou, lebo som vasniva a sex mam rada, takze sex bol do uplneho znicenia. Ked ta to nudi, co sa vyjadrujes? Nikoho to nezaujima, ale ty budes zrejme jedna z tych stencov, co si namysla, ze je vynimocna :-DD
Spolupachatelka? Naozaj? Stence, o ktorych viem som na to upozornila, jeho tiez. Tak si vyber, ci spolupachatelka, alebo ohovaranie ;-)
Vsak ty sa nechaj roztrtkavat do krvy, ked mas rada sadizmus a mas psychicku poruchu, ze sa nechas rada tyrat.
Ja si zdravy a normalny sex predstavujem inak.
asi budes fakt od neho starsia...
uz teraz ma to nudi.. cize ak je to take v posteli (len v posteli) tak sa nediv...
ak siri choroby a ty o tom vies tak si spolupachatelka ;)
och tvrdy sex .. no to je teda strasne kazda to ma rada aj tie zaryté puritánky len im to treba správne ukázať...
A si od neho starsia? O kolko?