Zistila som, ze moj partner ma niekolko 20 rocnych stencov, kym so mnou normalne spava. 20 rocnych!!! Malych, chudych, s malymi kozami, co vyzeraju ako deti!!! Nechapem. Ved to ma pedofilne sklony!!! A tie stence tiez nemaju rozum s vyse 40 rocnym zadanym chlapom?? Vsetkych len klame, podvadza a vyuziva. Mna, stence a aj svoju matku. Hnus!!! To chlapom naozaj takto zasibe po 40 rokoch?? A este si mysli aky je borec a vsetky okolo su hlupe, zatajuje sa na pokeci, v mobile atd.
A to som si roky myslela, ze je to najlepsi chlap. Pretvaroval sa teda riadne.
40 rocny a 20 rocne???
Chapem jak sa citis, verila si mu, myslela si ze mate pekny vztah a zrazu si zistila ze si zila s niekym koho vlastne vobec nepoznas lebo sa len dokonale pretvaroval. Ono je mnoho krat naozaj velmi tazke v podstate casto az nemozne prekuknut muza dokonale, ci to ako sa sprava je len maska ktoru neskor zhodi alebo je skutocne taky. Bohuzial casto je to len maska. Nie si jedina ktorej sa nieco taketo stalo. Je to dost caste a dnesni muzi su vacsinou velmi povrchni a egoisticki. Nevahaju znicit zenu ktora im obetovala svoju mladost a najkrajsie roky svojho zivota, nakazia ju pohlavnou chorobou a nemaju z toho vycitky, dokonca su na seba hrdi. Nechavaju za sebou emocionalne mrtvoly a znicene zeny ktore sa len tazko stavaju zase na vlastne nohy ale oni z toho maju radost. Tebe odporucam zacat chodit k psychologicke aby si sa cez toho zle obdobie co najskor dostala a nasla zase samu seba, aby si sa s tym vyrovnala a vedela zit dalej a byt zase stastna. Plus najdi si nejake hobby, kasmosky a podnikajte nieco spolocne to tiez pomaha. Mozes si najst kamosky co momentalne zazivaju nieco podobne ako ty a spolu budete nadavat na chlapov, nam zenam psychicky dost pomaha ked sa mozeme zdoverit niekomu kto je na tom podobne a kto nas plne chape. Na hentoho mozes podat trestne oznamenie, vedome sirenie pohlavnej choroby je trestny cin.
Tam máte keď si hľadáte furt chlapa ktorý vás poriadne vytr**á ale to že nemá nič v tej hlave to vás nezaujíma... A potom dôjdete sem vyplakávať... Tak vám treba.
já žiji s partnerkou 8 let, mám ji rád, ale fyzicky jí věrný nejsem. Je mi 44, a moje milenka má 26 let. Milence volám a píšu pouze z práce a ze služebního mobilu, který si domů nenosím.
Nepodváděl bych partnerku tak, aby o tom věděla, nechci jí ublížit, ona by to brala hrozně emocionálne. Milenka se rozešla s přítelem a jako zdravý člověk sex potřebuje, tak jí ho poskytuji, protože je to příjemná a hezká mladá dáma.
Ved sa na nho vyprdni, stary chuj bude mat o 20 rokov mladsie za kabelocky, vecere, pobyty, eura,potrebuje si nieco dokazovat. Najdes si lepsieho, nerozculuj sa zbytocne :)
xerox, ja som s nim bola kratucko, ale tiez ma znicil. s tym sa asi neda nic robit, oni ini nebudu a vzdy najdu obete.
Tak jemu pohlavnu chorobu neveris, ale ona ju ma? :-D Je dobre, ze ich varovala. Snad nejakej trkne ist na gyncu, ci na testy a presvedcia sa same. Alebo mu budu hlupo a naivne verit. A podla mna je skaredy, s brusiskom, vraskavy a smradlavy on. Ked je taky falosny musi mu aj z ust smrdiet.
Nick nevernik je on, vsak? Vychvalil si sa aj svoje mlade mesko. Ju si znicil. Si spokojny? Tiez bola mlada, krasna, stihla, usmievava ako tvoje obete. Kym si z nej vsetko nevycical. Tlieskas sam sebe. Stavias na nestasti inych svoje stastie. Lebo budu dalsie a dalsie a za sebou nechavas len mrtvoly. Zivis sa ich mladostou, chutou zit, silou, sebavedomim.
Boze toto milujem, stara rachetla sa stazuje a pohrdavo nazyva krasne mlade dievcata stence. Jasne, ze muz ide za krajsim, mladsim, bez vrasok s mensou ritou! Kebyze za to stojis, nerobil by ti to. Frustrovana chudera, ktora potrebuje vyplakavat a znevazovat krasne mlade baby, sa necudujem, ze ta nechal. A tu chorobu ti neverim, ten chlap by bol davno v base, staci ak by to udala nejaka z nich, co pri tom mnozstve je velka sanca alebo by to zo zakina musel hlasit gynekolig. A chlamydie nie je pohlavne nakazenie. Ten chlap musi byt pekny a pritazlivy, ked dokaze zbalit o 20 rokov mladsie, klobuk dolu pred nim, zasluzi si velke uznanie. Asi sa o seba stara na rozdiel od teba a vie byt mily a komunikativny. Ty ostanes nadosmrti sama, vraskava, tlsta, negativna, pohrdava s pohlavnymi chorobami!
Xerox, ja som tu len za seba, iny prispevok tu nemam, tiez som stretla podobneho, ale ja som na to dosla hned a ukoncila. Kade sme chodili, tade pozeral len po detoch a chudych pubertackach bez prs. A nielen pozeral, navstevoval rodiny kamaratov s takymito detmi a pubertackami a tak travil more casu.