Puberta

Príspevok v téme: Puberta
Xuny

Moja cerstvo14rocna dcéra sa maľuje ako s prepáčením stetka. Ja neviem čo s ňou mám robiť oblieka si tie krátke srandy čo jej trčí celý pupok ... S priateľom jej dohovarame je na ňu prísny (není to jej otec ) ale neposlúcha a ja sa dosť bojím čo mi z nej vyrastie . Minule prišla domov opitá a bola piť s niakymi chlapcami. Nemá kamarátky a všetky dievčatá vravia že je k"rva a mňa to strašné trápi prosím poraďte mi čo snou mám robiť (áno je panna )

DI DI DI

ak náhodou hľadáte dobrý darček pre svoje dieťa alebo kohokoľvek iného gifts.sk chcela by som vam odporucit tuto stránku ktorá vas rozhodne nesklame :)

olivka1987

Mozno chodi na brigady niekam a zaraba si na ne sama. Ale to je velmi mala sanca, takze stopla by som vreckove a hned by sa nemala ako malovat a obliekat

naivny

ja som mal aj v puberte dobry vztah s rodicmi, stale mi davali najavo, ze mi doveruju. Preto aj to, ze bola opita by som bral tak, ze decko nevedelo, kolko smie a nahodou sa stalo. Bolo by vsak dobre ju nejak zapojit do domacich prac, a potom jej vymysliet program na volny cas, aby nemala cas potom vyvadzat. Ako 14 rocna by este na diskoteky napr. chodit nemala.

Angelika3

huabua, toto je 100 percentná pravda, úplne mi hovoríš zo srdca, tiež som na tom bola tak ako ty vďaka diktátorskej výchove.
Presne tak, dievčaťu netreba zakazovať, ale presvedčiť ju aby sama od seba sa chcela zmeniť, že to bude aj pre ňu prospešnejšie.

huabua

čo som čítala všetky príspevky tak to je typická odpoved starých ľudí
je v puberte, v obdobi kedy vzdoruje, kedy rodicia su ti najhorší, keď jej budeš zakazovať dosiahneš presný opak, toto robíte väčšina rodicov chybu, ja si pamatam ako ma hnevali názory rodicov a robila som napriek opacne, tiež som mala prísnu výchovu a rodicov pomaly diktátorov, ale ver mi, že takýmto prístupom dosiahneš len to, že ti dcéra bude klamat a aj tak si spraví po svojom
skus si vybudovať s dcérou kamarátsky vzťah, kedy bude za tebou môcť prist po radu
na to maľovanie jedna pani veľmi dobre reagovala- nie zakázať, ale ísť s ňou ku kozmeticke nech ju decentne namaluje a sama uvidí ten rozdiel, že to je lepšie a pomaličky to začne napodobnovat aj sama, s obliekaním by som sa iba porozprávala na kamarátskej úrovni, že môže vyzerať pekne a zaujímavo, ale každá žena je krajšia keď vyzerá ako decentna dáma, že chlapcom sa taky ten jej štýl obliekania možno paci, ale je to veľmi prvoplanove a lacne a take ženy nevedia zaujať už potom ničím iným...

ahjaj

jednoducho si vezmite na starosť, keď nie je doma, jej skriňu, a všetko oblečenie, čo sa vymyká slušnosti jej odtiaľ odstránite.