Nikto ma nemá rad

Príspevok v téme: Nikto ma nemá rad
Zuzana ga

Dobry deň . Mám problem mám 13rokov(som dievča) a nikto ma nemá rád(okrem rodiny samozrejme) v škole veľmi kamarátky nemám a celkovo si zo spolužiačkami nerozumiem . Skoro každý víkend chodievame na chatu kde mám "kamarátky" aspoň som si to myslela.... Vždy keď odídem vsedci o mne vravia že som k*rva a podobne . Moju niekedy najlepšiu kamarátku nemá nikto rád a začali nenávidieť aj mňa ale ona sa k nim pridala a ohovára má už aj ona . Páči sa mi chalan ktorý chodí do ich školy (tých "kamarátok) ale vsedci aj na tej škole má len ohovárajú a nadávajú na mňa ešte aj predomnou. Ale PRECO? Nemyslím si že by som im ublížila naopak vždy som im zo všetkým pomáhala atd. Možno je to kvôli tomu že sa maľujem a inak obliekam ako ostatný. Ale problém je ten že som si uvedomila že nemám žiadne kamarátky a nikto sa so mnou nechce baviť len chlapci (samozrejme nie ten ktorý sa mi páči) a mám s toho depresie že sa nemám komu vyrozprávať prosím poraďte mi čo mám robit

Guga12

na žiadnu narodeninovú alebo meninovú party ťa nevolajú? Lebo ty kebyže ich zavoláš na svoju, tak prídu a nabudúce pozvú aj oni teba. Potom máme jedno dievča, ona sa veľmi chcela kamarátiť so mnou, ale nikdy mi to nepovedala, lebo sa bála. Jej mama teda zavolala mojej, aby som k nim prišla, prídu aj niektoré iné spolužiačky, ja som síce nemohla vtedy prísť, ale potom som ju pozvala ja a už sme kamarátky.
Tam jej pomohla mama.

zampana

vies, nie je podstatne kolko mas kamaratov ale ktory su ozaj ti pravi! radsej menej a poriadnych ako vela a takychto ze ta ohovaraju a tak. neboj sa, este mas malo rokov a kamaratky si najdes!

Guga12

Ty máš 13 rokov, ja budem mať toľko na jeseň. U nás nazývame babami, čo lezú na chalanov ktoré začnú chodiť s nejakým chalanom, bez toho, aby sa s nami o tom dohodli. Vykašlú sa na nás, lebo nejaký chalan je pre nich dôležitejší ako my. Je to baba, ktorá nechápe, že KAMARÁTKY sú KAMARÁTKY a chalan, je iba chalan a nič viac.
Neviem, prečo sú k tebe spolužiačky také, u nás je to pre toto.
Asi si chodila s nejakým chalanom, a kamarátkam si sa nezverila. Tak načo chceš mať kamarátky, keď si ich nepotrebovala vtedy, keď si mala chalana?
Kamarátenie sa s chlapcami. Sú dve skupiny. Jedni sú normálni, druhí zaostalí. Ak sa kamaráti baba s tou zaostalou skupinou, tak nech sa nečuduje, že sa s takou nechceme kamarátiť. Taká ani rozlišovať nevie, ktorí chalani za kamarátstvo stoja a ktorí nie.
Make up. Pripadá ako machrovanie, že tebe to dovolia rodičia a ostatným nie. Keď budeš normálna, tak ťa spolužiačky medzi seba prijmú. My sa na nikoho nezvykneme dlho hnevať, len treba dodržiavať pravidlá.
Ja som mala možnosť chodiť s chalanom, ktorý sa mi priemerne páči a napísal mi list, že chce so mnou chodiť. Kamošky mi ho odsúhlasili, ale potom sme prišli na to, že ak s ním chcem chodiť, musela by som nechať najlepšiu kamarátku samu. Tak jasné, že kamarátka je dôležitejšia ako nejaký chalan. A s ním som sa dohodla, že budúci školský rok sa prepíšem na výtvarnú tam, kam chodí on, a po výtvarnej, kam kamarátka nechodí, ma odprevadí domov a tým bude aj spoluchodenie vyriešené, aj kamarátstvo ostane na 1. mieste.

Pag

Ani môjho syna v tvojom veku nikto nemá rád a vida a vida ako sa ten sprosťák, pardón, ten múdry chlapec vypracoval. Ani on ich nemá rád, čo mu samozrejme že vopred odporúčam. V dnešnom svete?! Posledne si ho riaditeľ zavolal do riaditeľne, aby s ním niečo poriešil, lebo vyrušoval na hodine angličtiny, mal šťastie chlapec, proste, riaditeľ odišiel tentokrát len s napomenutím a sľúbil, že už na hodinách vyrušovať nebude:-) Deti treba vedieť vychovávať, aby z nich raz niečo bolo.

Tomas12345

"naivny" to vystihol správne, vykasli si na nich, nech si myslia co chcu. Nájdi si v živote niečo čo ta bude baviť, a druhými sa netráp. Ja som si našiel stastie v Bohu a v koníčkoch a čo si o mne ostatní myslia mi je zcela jedno a to pritom ešte pred pár rokmi som to mal v hlave nastavené chybne tak že mi velmi záležalo čo si o mne druhí myslia, či mám kamarátov a či som pekný a oblubeny.

adiinka40

presne tak ako ja viem, ze ta take reci asi dost zabolia, no ber to tak, ze su to len zavistlive deti a nic viac

naivny

no a co ze ta nikto nema rad? To musia? Nie je to povinne. Dolezite je, aby si si ty vedela povedat, ze si hodnotny clovek. A to nebudes tym ze sa zmachlis tak, akoby ti niekto vybil oko, tak si to potrebujes farbami zakryt. Skus byt v niecom dobra. V niecom, co ta zaujima. A ked sa ti podari, tak ti moze byt totalne jedno, co na teba hovoria. Clovek by proste nemal byt zavisly od druhych tak, aby sa zozieral nad tym, ked sa im nepaci. No a co. Jednym sa paci, inym nie.

Zuzana ga

@Antisexx ja na chatu chodievam s rodičmi (máme kúpenú chatu na kraji mesta a chodievame tam cez víkendy) a chodím tam von a problém je v Tom že nemám ani 1skutocnu kamarátku s ktorou by som sa mohla normálne porozprávať lebo vsedci si myslia že sa nad nich povisujem a robia si zo mňa srandu

Antisexx

Tak podla mna ti "kur*a" nehovoria len tak pre nic za nic, taketo nieco sa nehovori len tak. Mna tiez nenavidela cela zakladka ale v zivote mi nikto nepovedal take slovo lebo nemal dovod. Chodievas na chatu, tam sa moze diat kadeco, tipujem ze tam nechodite aby ste hrali karty. Popremyslaj ako sa tam spravas a mozno najdes pricinu. Kazdopadne maa len 13, este si hlupa, pardon, ale raz pochopis ze 1-2 kamarati/tky ti do zivota uplne stacia. Nevravi sa ze radsej jeden uprimny ako 100 falosnych? Stretavas sa s ludmi ktori ta nenavidia, sama chodis do jamy levovej ale mas len 13, takze sa to da pochopit. Ja som celu zakladnu skolu mala iba jednu kamaratku a nemenila by som to za nic na svete.