Dobry deň . Mám problem mám 13rokov(som dievča) a nikto ma nemá rád(okrem rodiny samozrejme) v škole veľmi kamarátky nemám a celkovo si zo spolužiačkami nerozumiem . Skoro každý víkend chodievame na chatu kde mám "kamarátky" aspoň som si to myslela.... Vždy keď odídem vsedci o mne vravia že som k*rva a podobne . Moju niekedy najlepšiu kamarátku nemá nikto rád a začali nenávidieť aj mňa ale ona sa k nim pridala a ohovára má už aj ona . Páči sa mi chalan ktorý chodí do ich školy (tých "kamarátok) ale vsedci aj na tej škole má len ohovárajú a nadávajú na mňa ešte aj predomnou. Ale PRECO? Nemyslím si že by som im ublížila naopak vždy som im zo všetkým pomáhala atd. Možno je to kvôli tomu že sa maľujem a inak obliekam ako ostatný. Ale problém je ten že som si uvedomila že nemám žiadne kamarátky a nikto sa so mnou nechce baviť len chlapci (samozrejme nie ten ktorý sa mi páči) a mám s toho depresie že sa nemám komu vyrozprávať prosím poraďte mi čo mám robit
Nikto ma nemá rad
Typické blbé deti na základke, vydrž ešte 2 roky či koľko máš do konca ZŠ a potom ich už nemusíš nikdy vidieť :)
Asi na tom nieco bude ked ta nikto nema rad. Bez vetra sa ani listok nepohne. Vies, mam skusenosti s holkami, ktore nema nikto rad a oni vravia ze nijak neublizili. Pride mi to pokrytecke, lebo bez priciny ked ta tolko ludi nema rado...to nema logiku, takze logicky na tom nieco smrdi. Moj nazor, ktory sa vela krat osvecil ako pravdivy.